به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت؛ دکتر محسن فاتق، ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: یکی از مهمترین دغدغههای مردم خطه جنوب خراسان رضوی و بالاخص شهرستان تربت حیدریه کمبود پزشک متخصص در این بیمارستان بود که از پارسال و طی انعقاد تفاهم نامهای با دانشگاه علوم پزشکی و با جذب ۱۰ پزشک متخصص ضریب k و طرحی تقریبا این دغدغه مردم نیز برطرف شد.
وی تصریح کرد: این پزشکان شامل تخصصهای جراح مغرب و اعصاب (دکتر بختیاری اسلامی) جراح عمومیزنان (دکتر سارا سعیدی شهری) دکتر الهه زندیه (متخصص زنان) دکتر امیری (کلیه و مجاری ادراری) متخصص بیهوشی، متخصص اطفال (آیدا فروتن) دکتر اسدیان (ارتوپدی) و دو پزشک عمومی است.
فاتق گفت: ضریب اشغال تخت یکی از مهمترین عملکردها و شاخصهای یک بیمارستان در ارزیابی هاست که از سال ۷۴ تا ۴۰۱ که در این بیمارستان حدود ۵۰ درصد بوده، اکنون با جذب پزشکان متخصص به ۸۲.۶۳ درصد و بالاتر از بیمارستانهای فارابی و ۱۷ شهریور رسیدهاست.
رئیس بیمارستان رازی تربت حیدریه گفت: برای ماندگاری پزشکان متخصص این تفاهم نامه با علوم پزشکی منعقد شده که تامین اجتماعی دوبرابر و به صورت نقد کارانه آنها را پرداخت میکند.
وی در اهمیت ضریب اشغال تخت این را هم گفت که وقتی متخصص نداشتهباشیم از ارایه خدمت معذوربم و مردم هم به سایر مراکز درمانی مراجعه میکنند.
فاتق بیان کرد: در حوزه استانداردهای وزارت بهداشت با عنوان اعتبار بخشی سعی کردیم بیمارستان را بروز کنیم چرا که پایش هر بیمارستان بر اساس این استانداردهاست و به لطف خدا امسال به عنوان بیمارستان درجه یک از سوی وزارت بهداشت انتخاب شدیم. .
وی مشکل کمبود آب را یکی دیگر از معضلات این مرکز درمانی عنوان کرد و افرود: با توجه به نیازابیاری برای فضای سبز بیمارستان تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان با ارایه طرحی و به روش جدید بهسازی شد و برای آبیاری فضای سبز از بازیافت آب نیز استفاده میشود.
رئیس بیمارستان رازی تربت حیدریه به تعداد مراجعات در بخشهای مختلف این مرکز درمانی طی یکسال اخیر اشاره کرد و گفت: در حوزه رادیوگرافی شامل سی تی اسکن و سونوگرافی حدود یکهزار و ۵۵۲ مراجعه، فیزیوتراپی ۵ هزار و ۶۷۲ مراجعه، سی تی اسکن ۵ هزار و ۱۸۸ مورد، مراجعات اورژانس ۸۵ هزار و ۵۵۶ مورد، عملهای جراحی کوچک ۲ هزار و ۹۴۶ مورد، عملهای جراحی متوسط ۲هزار و ۵۲۸ مورد و همچنین ۱۰۷۹ مورد عمل جراحی بزرگ داشتیم.
فاتق اظهار داشت: با توجه به اینکه این بیمارستان قطب و بلوک زایمان جنوب خراسان رضوی محسوب میشود و شاخص سوم کشوری را از این حیث داراست پارسال ۹۳۵ مورد زایمان طبیعی و ۴۰۵ مورد سزارین در این مرکز درمانی انجام شدهاست.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار در خصوص عدم رغبت حضور پزشکان بخصوص در تخصص سونوگرافی در این مرکز درمانی گفت: تعرفههای معنادار پزشک در بیرون از بیمارستان و داخل بیمارستان باعث شده تا پزشکان رغبت چندانی برای فعالیت در بیمارستان نداشتهباشند.
رئیس بیمارستان همچنین در پاسخ به مطالبه مردمی در خصوص تعطیلی داروخانه بیمارستان از ساعت ۸ شب تا صبح هم گفت: طبق مجوز سازمان تامین اجتماعی و وزارت، داروخانه داخل بیمارستان از ساعت ۷ صبح تا ۲۰ شب باز است و چنانچه مجوزی برای شبانه روزی شدن داروخانه ارایه بشود در این خصوص مشکلی نداریم.
وی یکی دیگر از معضلات بیمارستان را کمبود مهمانسرا عنوان کرد و افزود: با توجه به مراجعات مختلف مردم از شهرها و روستاهای اطراف جنوب خراسان رضوی در حال حاضر تعداد چهار سوئیت با امکانات در ورودی اورژانس به عنوان همراهسرا در حال احداث است که با توجه به حجم سنگین پروژه برای تکمیل آن نیازمند دست توانای خیرین حوزه سلامت هستیم.
وی افزود: همچنین کلینیک دیابت با دستگاه مدرن و پیشرفته مخصوص بیماران دیابتی همراه با پزشک، کارشناس تغذیه و مشاوره راه اندازی شده و از طرفی نیز بخش دیالیز بیمارستان فعال است و بیماران بدحال در این مرکز درمانی نیز دیالیز میشوند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید