بدون نظر
 
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت‌حیدریه عنوان کرد؛
آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه در معرض نمایش
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۴۰۱ در ۱۱:۱۸ ق.ظ
 
کوچی گفت: با توجه به قرار داشتن در هفته پژوهش، و در قالب ۳۰ غرفه آخرین دستاوردهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفت.

به گزارش تابان تربت، دکتر علی کوچی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت‌حیدریه صبح امروز در آیین افتتاح نمایشگاه هفته پژوهش اظهار کرد: اکنون دانشگاه تربت‌حیدریه ۲ نشریه علمی پژوهشی به نام‌های “راهبردهای توسعه روستایی” و “زراعت و فناوری زعفران” توسط هیات علمی دانشگاه منتشر می‌کند که این ۲ فصلنامه به ترتیب از سال ۹۴ و ۹۲ فعالیت انتشاراتی خود را آغاز و راه‌اندازی ۲ نشریه دیگر به زبان انگلیسی در حوزه مهندسی مکانیک و مهندسی برق نیز در دستور کار است.

وی گفت: بر اساس آخرین ارزیابی دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریات علمی این دانشگاه موفق به کسب بالاترین رتبه الف شدند.

کوچی تصریح کرد: این ارزیابی مربوط به عملکرد علمی پژوهشی در چهار رده “الف، ب، ج، د” و بین نشریات علمی دانشگاه‌های کشور انجام شد.

معاون دانشگاه تربت‌حیدریه با یادآوری بنیه علمی و سطح بالای تولیدات دانشگاه تربت‌حیدریه ابراز داشت: با در نظر گرفتن تعداد استادان، سرانه چاپ مقاله علمی، این دانشگاه معادل و همتراز دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یکی از دانشگاه‌های معتبر و مرجع است.

وی افزود: این یک ادعای شخصی نیست بلکه توسط پایگاه علمی “اسکوپرس” به عنوان یک مرکز معتبر بین‌المللی عنوان شده که معیارهای بسیار سختگیرانه علمی داشته و خروجی آن تایید کیفیت بالای تولیدات علمی – پژوهشی دانشگاه تربت‌حیدریه است.

به گفته وی تعداد مقالات علمی معتبر دانشگاه تربت‌حیدریه و مورد تایید این نهاد بین‌المللی پارسال ۱۱۹ مورد و ظرف چهار ماه نخست امسال ۲۸ مقاله بوده‌است.

کوچی همچنین به یکی دیگر از موفقیت‌های دانشگاه تربت‌حیدریه در حوزه پژوهش اشاره کرد و گفت: در ماه جاری یک شرکت تحقیقاتی و پژوهشی این شهرستان با تایید معاونت فناوری ریاست جمهوری به شرکت دانش بنیان نوپا نوع ۲ ارتقا یافت و مشمول حمایت‌های قانون معاونت فناوری ریاست جمهوری و برخورداری از تسهیلات مصوب قرار گرفت.

وی با بیان اینکه شرکت از سال ۹۸ در زیست بوم فناوری دانشگاه تربت‌حیدریه تاسیس شد، افزود: حوزه فعالیت‌های این شرکت دستگاه‌های آنالیزور صنعتی برای کارخانه گچ و آهک و همچنین تهیه آنالیزور گاز کشاورزی مخصوص زعفران برای پژوهشکده زعفران است.

معاون پژوهشی دانشگاه تربت‌حیدریه در معرفی نمایشگاه نیز گفت: با توجه به قرار داشتن در هفته پژوهش، بهتر دیدیم در قالب ۳۰ غرفه آخرین دستاوردهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه را در معرض دید علاقه‌مندان قرار دهیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
نماز جمعه نهادی مردمی و بلندگوی مطالبات است سرطان روده بزرگ دومین عامل مرگ‌ومیر در تربت‌حیدریه/پوشش کم غربالگری در منطقه نگران‌کننده است آغاز عملیات انسداد چاه‌های غیرمجاز تربت‌حیدریه ۱۰ هزار متر از معابر مسکن‌مهر تربت‌حیدریه آسفالت شد چشم مردم تربت‌حیدریه به دودکش مجتمع فولاد رخ/ پروژه‌ای با ۷۰ درصد پیشرفت در انتظار تأمین مالی  سلاح گرسنگی جنایت جدید رژیم صهیونیستی علیه کودکان غزه 0x1c8c5b6a بهبود خدمات اینترنتی در بستر فیبر نوری تربت‌حیدریه طمع‌های سیاسی نباید به وحدت آسیب بزند معلمان میدان‌دار جنگ هویتی و شناختی امروز هستند پدافند هوشمند نظام توطئه استکبار را خنثی کرد ۳ فرمان رسانه‌ای برای روایت فتح و پیروزی
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort