



به گزارش تابان تربت، حجت الاسلام محمدرضا عصمتی، امام جمعه تربت حیدریه دوشنبه در دیدار مدیر و کارکنان مرکز رشد تربت حیدریه اظهار کرد: هدف از ایجاد این قرارگاه علاوه بر یافتن راههای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در پیام نوروزی ایشان، بررسی عملکرد مرکز رشد این خطه به منظور رفع مشکلات از سر راه آن، با هدف توسعه کمی و کیفی این مرکز علمی و پژوهشی است.
وی تصریح کرد: خوشبختانه در این شهرستان ظرفیتهای خوبی وجود دارد که در جلسات ماهانه قرارگاه، ضمن بررسی آنها میتوان از این ظرفیت نامحدود به نحو مطلوب بهره جست.
امام جمعه تربتحیدریه گفت: یکی از مهمترین شیوه ها برای تحقق شعار سال، ایجاد قرارگاه حمایت از شرکتهای دانش بنیان است در این خطه است.
عصمتی در بخش دیگری از کارآفرینان و اندیشه پردازان مراکز رشد به عنوان فرماندهان خط مقدم تحقق شعار سال یاد کرد و افزود: شرکتهای دانش بنیان در شهر ما از یک پویایی، رشد و بالندگی خاص برخوردار هستند و آن اینکه در سطح کشور جزو سه مرکز رشد برتر هستیم و لذا ضرورت دارد از این امتیاز به نحوه مطلوب استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: بر این اساس مسوولان این خطه موظف هستند علاوه بر حمایت از شرکتهای دانش بنیان، مردم را نیز به استفاده از تولیدات علمی آنها تشویق و ترغیب سازند.
عصمتی یکی از مهمترین مصادیق تولید را، تولید علم دانست و گفت: اگر محصول آن در اختیار مردم قرار گیرد، هم میزان کمی و کیفی کالای تولیدی شان افزایش مییابد، هم به اشتغال شهرستان کمک میشود و هم در نهایت سود اقتصادی حاصل از این فعالیت علمی و پژوهشی نصیب کارآفرینان خواهد شد.
وی افزود: شاید نمونه تولیدات داخلی ما با مشابه خارجی از حیث قیمت متفاوت باشد، اما از آنجا که از حیث کیفیت برابری می کند و حتی بالاتر نیز هست، لذا شایسته است مردم از کالای داخلی حمایت کنند.
مدیر مرکز رشد فناوری شهرستان تربتحیدریه نیز گفت: به دلیل شرایط کرونا در ارزیابی که 2 ماه قبل از راه دور(آنلاین) انجام گرفت، اعلام شد: سه مرکز رشد تهران، تربتحیدریه و قم از حیث دارا بودن مدل و الگو در سطح کشور، وضعیت ممتازتری نسبت به دیگر مراکز دارند.
مسعود جمشیدیان افزود: این انتخاب در عین حال که خستگی کار هشت ساله را تن همکاران من بیرون آورد، در عین حال مسوولیت کاری ما را نیز بیشتر و سنگینتر کرد.
وی گفت: این بدان معناست از سال 93 که این شرکت تاسیس شده تا امروز، بیش از ۶۰ هسته و شرکت دانشبنیان و فناور تحت پوشش حمایتی این شرکت قرار گرفتهاند و حال موظف هستیم حوزه فعالیتهای خود را گسترش دهیم.
جمشیدیان افزود: اصلیترین عرصههای فعالیت شرکتها در حوزههای دارای مزیت منطقهای شامل صنعت زعفران، گیاهان دارویی، صنایع غذایی و تبدیلی، صنایع معدنی، صنعت ابریشم و همچنین حوزه الکترونیک و فناوری اطلاعات است.
انتهای پیام/ایرنا
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید