



علی محمدی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربتحیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار کرد: این اقدام در راستای احیای کاروانسراهای تاریخی و تبدیل آنها به اقامتگاه های زنجیرهای گردشگری با سبک کاروانسرا میباشد و بخش خصوصی سقفی برای میزان سرمایه گذاری خود تعیین نکرده است.
وی گفت: با توجه به موقعیت ویژه تربت حیدریه و قرار گرفتن در مسیر ورودی به مشهد از سمت جنوب، از قدیم کاروانسراهای متعددی در مسیر کاروانیان بنا شده بود که وجود ۱۳ کاروانسرا و رباط بیانگر این نیاز بوده و بر این اساس وجود این تعداد کاروانسرا می تواند از راهکارهای مناسب برای جذب گردشگر باشد.
محمدی بیان کرد: مرمت و احیای کاروانسراهای تاریخی و تبدیل آنها به اقامتگاه ها و مجموعه های گردشگری با سبک کاربری کاروانسرا علاوه بر تبلیغ و ترویج معماری و سنتهای اصیل و فرهنگ ایرانی اسلامی، باعث درآمد زایی و اشتغالزایی میشود.
وی در بخش دیگری گفت: رباط تاریخی کامه نیز در حال واگذاری به بخش خصوصی است و کاروانسراهای میاندشت، شورحصار، کسکک و تروسک نیز در حال پیگیری برای مرمت و ساماندهی با مشارکت دهیاران و شوراها و نیز بخش خصوصی هستند.
شهرستان تربت حیدریه دارای 350 جاذبه گردشگری و 52 اثر تاریخی که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده، میباشد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید