بدون نظر
 
برنامه‌مان آشتی با هواداران با تیم است/ قرارداد سفید امضا کردم
تاریخ انتشار : ۱۲ تیر ۱۳۹۴ در ۲:۰۶ ب.ظ
 
پرویز مظلومی در خصوص وضعیت تیم فوتبال استقلال تهران ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: ان شاء الله با کمک دوستان و هواداران باشگاه استقلال بتوانیم به آنچه هدفمان است، در این فصل دست پیدا کنیم که مطمئن هستیم به امید خدا به اهداف‌مان خواهیم رسید.

وی در مورد اینکه فکر می‌کردید دوباره سرمربی استقلال شوید؟، افزود: بله زیرا ۵-۶ ماه پیش مصاحبه کردم بزودی برمی‌گردم. بنده احساس می‌کردم، دوباره می‌آیم زیرا کارنامه خوبی به همراه این تیم داشتم. بالاخره منصوریان نشد و این مسئولیت بزرگ در شرایط سخت به من سپرده شد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این پرسش که حمایت منصور پورحیدری باعث حضور دوباره‌اش در استقلال شد؟، تاکید کرد: نه اصلا چنین بحثی مطرح نیست زیرا منصور پورحیدی در کارش اصلا رفاقت را در نظر نمی‌گیرد.

وی اضافه کرد: باید از اعضای هیات مدیره باشگاه تشکر کنم زیرا بعد از دو گزینه، قرعه به نام من افتاد. من هم در هر شرایطی در استقلال کار کردم، روزی در خارج از ایران بودم و قراردادم بالا بود اما به خاطر این تیم به کشورم بازگشتم. هر زمانی که استقلال به من نیاز داشت، باز گشتم و همیشه اینگونه بوده است.

مظلومی با بیان اینکه عاشق استقلال بوده و ۳۷-۳۸ سال از عمرش را در این باشگاه گذاشته است، یادآور شد: شرایط حساسی است و زمان کم داریم اما باید آنچه در توان داریم، در طبق اخلاص بگذاریم زیرا هرچه داریم از این هواداران است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا به دلیل ارزان‌تر بودن، سرمربی استقلال شده است؟، تاکید کرد: خیر، اینگونه نیست. به این دلیل که اشتیماس، مربی خارجی بود و زمان بسیار محدودی تا شروع لیگ باقی مانده بود، استقلال من را انتخاب کرد. من هم سفید امضاء کرده بودم و مبلغ قرارداد را به خود مدیران استقلال واگذار کردم. آنها خودشان می‌دانند که قیمت مربی چقدر است.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد کادر فنی خود افزود: همه اعضای کادر فنی پیشکسوتان استقلال هستند. آنها هم در مورد مبلغ حرفی نزد‌ه‌اند زیرا آمده‌اند تا کمک کنند. جا دارد یک خسته نباشید به کادر فنی سال گذشته هم بگویم که زحمت خود را کشیدند.

وی در حالی که تصاویر عیادت مجری برنامه «ورزش و مردم» را از فتح‌الله‌زاده می‌دیدید، تصریح کرد: خیلی خوشحالم که حاجی را سرحال و شاد می‌بینم. ایشان خدمات بسیار زیادی برای استقلال داشته‌اند. بسیار زیبا است که وقتی یک نفر در فوتبال نیست، یاد ایشان باشیم نه اینکه فقط وقتی هست سراغی از وی بگیریم.

مظلومی در ادامه در مورد جذب نفرات جدید اینگونه اظهارنظر کرد: در مورد نقل و انتقالات باید بگویم بر حسب نیازی که در پست‌های مختلف داشتیم، بازیکن گرفته‌ایم. هنوز ۲ یا ۳ بازیکن دیگر لازم داریم، ضمن اینکه خسرو حیدری، امید ابراهیمی، یعقوب کریمی و کرار نیز در فهرست ما هستند و باید قراردادشان تمدید شود.

وی تاکید کرد: سعی می‌کنیم هزینه‌ها را کمک کنیم، خرج زیادی نکرده و بر حسب بودجه باشگاه خرید می‌کنیم. اگر تماس‌ها و پیامک‌ ها را از سوی مردم ببینید، آنها بازیکنانی را به ما پیشنهاد می‌دهند که هر کدام ۲ تا ۳ میلیارد هزینه دارند و بودجه باشگاه کفاف به خدمت گرفتن آنها را نمی‌دهد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال ادامه داد: از کمیته نقل و انتقالات باید تشکر کنم. ما ۵ بازیکن لیگ برتری را جذب کردیم، حتی اردوی خود را هم برای کم کردن هزینه‌ها در کردان کرج برقرار خواهیم کرد.

وی در ادامه افزود: یکی از مشکلات ما کمبود زمان است. برای یک بدنسازی و برنامه ریزی کامل ۸ هفته زمان نیاز است که ما تنها ۴ هفته وقت داریم که یک هفته آن نیز گذشته است. البته صبح و بعدازظهر تمرین می‌کنیم، هواداران هم استقبال بسیار خوبی از تمرینات داشتند که از آنها تشکر می‌کنم. برنامه ما آشتی با هواداران بود، به همین دلیل از خانواده حجازی و مجیدی خواهش کردیم که آمده و کمک کنند.

وی اضافه کرد: از پیشکسوتان باشگاه استقلال انتظار حمایت دارم. درب باشگاه به روی همه پیشکسوتان باز است. اگر نقطه نظری دارند بیایند رو در رو در باشگاه صحبت کنیم. اینکه در رسانه حرف بزنند، ما را دچار حاشیه می کند. من از بسیاری از پیشکسوتان نظرخواهی کردم، همه آنها می گویند سن تیم را باید پایین بیاورند، من نیز چنین کرده ام و این خواسته خود عزیزان است. جا دارد از منصور پورحیدری تشکر کنم که زحمات بسیاری را متقبل شد.

مظلومی در مورد مذاکره با سیدجلال حسینی یادآور شد: او بازیکن بسیار خوبی است، هم از نظر اخلاقی و هم فنی. وی شاگرد خود من در مسابقات غرب آسیا با تیم ملی (ب) بود که ما در آن مسابقات قهرمان شدیم، به همین دلیل وقتی دیدیم که در باشگاه پرسپولیس با او مذاکره نمی کنند، با وی وارد گفتگو شدیم.

سرمربی باشگاه استقلال در مورد آندرانیک تیموریان و بازگشت او به استقلال نیز اظهار کرد: اینجا خانه آندرانیک است. البته او از قطر پیشنهاد دارد. اگر به هر دلیلی نتوانست به قطر برود حتما سعی می کنیم از او در استقلال استفاده کنیم. من با جواد نکونام نیز از آن زمان که در اسپانیا بود تا به حال مکالمه تلفنی داشتم، ایشان هم با من مرتب تماس دارد. اینجا خانه جواد نکونام نیز هست.

این مصاحبه در حال تکمیل است….

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
کتاب‌های کنگره شهدای تربت‌حیدریه رونمایی می‌شود ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort