



به گزارش خبرنگار تابان تربت، الهام بهره مند معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در دوره گذشته و اواخر فروردین ماه آزمایشگاه ویژه کرونا راه اندازی شد و افزایش آزمایشات را بعلت بیماریابی فعالتر شاهد بودیم که در این مرحله از تمام افراد مشکوک در مراکز 16 ساعته و خدمات جامع سلامت تست کرونا انجام می گرفت.
وی با بیان اینکه در این دوره روزانه بین 170 تا 180 تست بصورت سرپایی انجام می گرفت، افزود: با توجه به تغییر دستورالعمل های بهداشتی کشوری از 20 روز گذشته، نمونه گیری فقط از افراد بالای 60 سال علامت دار، مادران باردار علامت دار، کسانی که تست آنها مثبت اعلام شده و در خانه افراد بالای 60 سال دارند و همچنین در زندان ها و خانه های سالمندان انجام می شود.
بهره مند خاطر نشان کرد: از ابتدای اسفندماه غربالگری جمعیت تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی در سطح کشور آغاز شد و افراد با مراجعه به سامانه سلامت و سیب، چنانچه دارای علائم خاصی بودند به مسئولان بهداشتی گزارش و برای آن فرد از همان ابتدا دستورالعمل های بهداشتی از درمان تا ضد عفونی منزل انجام می گرفت.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ادامه داد: در دور اول تمام جمعیت تحت پوشش تا پایان فروردین ماه غربالگری شدند اما در دور دوم اولویت غربالگری با گروهههای پر خطر که بیماریهای زمینه ای شامل؛ دیابت، فشار خون، افراد چاق، بیماری های قلبی و عروقی دارند، خواهد بود.
وی به جمعیت تحت پوشش دانشگاه توصیه کرد: هر هفته یک یا دو بار به سامانه سلامت مراجعه کنند، زیرا چنانچه فردی به سامانه برخی علائم را اعلام و ثبت کند، بلافاصله برای مراقبت سلامت پیام ارسال می شود و آن مراقب موظف است که روند بهبودی فردی که علائم را اعلام کرده بصورت کامل پیگیری کند.
بهره مند به افراد شناسائی شده بیماری ووید 19 در ادارات و کارخانجات اشاره کرد و افزود: تاکید کردیم اگرتست فردی در این ادارات مثبت اعلام شده با هماهنگی رییس اداره 14 روز که دوره سرایت بیماری است از حضور فرد در محل جلوگیری شود و برای برگشت به کار نیز با تکمیل دو فرم خود اظهاری و گواهی سلامت از پزشکان می تواند به کار خود نیز ادامه بدهد.
وی اضافه کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا بازرسی های از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی که می توانست در زمینه انتقال این ویروس نقش داشته باشد تشدید شد و تاکنون 9 هزار و 204 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ، 3 هزار و 798 بازدید از اماکن عمومی، انجام و 211 مورد معرفی به مراجع قضایی داشته ایم.
وی با بیان اینکه در این مدت 17 هزار و 491 کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف شده، افزود: این مواد غذایی در بازدید ها و درمحل نیز معدوم شده اند.
بهره مند با بیان اینکه منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه همچنان در وضعیت قرمز کرونایی به سر می برد، افزود: از ابتدای اسفندماه تاکنون 1302 بستری جزء موارد مشکوک و یا مثبت به کرونا در بیمارستان نهم دی خدمات بهداشتی را دریافت کردند که 840 نفر بهبود یافتند و مابقی در قرنطینه خانگی و یا همچنان بستری هستند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: اگر میزان بستری در جمعیت 100 هزار نفری روزانه 3 نفر گزارش شود آن منطقه در وضعیت نارنجی و قرمز قرار می گیرد ، لذا اکنون منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی در وضعیت قرمز کرونایی است و برخی محدودیت ها نیز باید اعمال شود تا از شیوع بیشتر این بیماری جلوگیری شود.
وی با اشاره به اینکه استفاده از ماسک باید بعنوان یک رفتار بهداشتی در بین عموم جامعه نهادینه شود، افزود: به هموطنان توصیه می کنیم تحت هیچ شرایطی از ماسک های n95 استفاده نکنند.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه دارای ۵۹ عضو هیات علمی و حدود ۷۰۰ دانشجو است که در ۱۰ رشته مامایی، اتاق عمل، هوشبری، پرستاری، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمایشگاهی، بهداشت محیط، بهداشت عمومی، فوریت پزشکی، تکنسین سلامت دهان و دندان در سه مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته تحصیل میکنند.
این دانشگاه با زیرپوشش داشتن سه شهرستان تربتحیدریه، مهولات و زاوه به ۳۶۳ هزار نفر جمعیت این سه شهرستان در جنوب استان خراسان رضوی خدمات میدهد.
۱۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی شهر تربتحیدریه و ۲۰ تخت بیمارستانی در شهر فیضآباد مرکز شهرستان مهولات زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه قرار دارد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید