



به گزارش تابان تربت؛ علی محمدی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: از این تعداد گردشگر، 39 هزار نفر در مدارس، اقامتگاه ها، مهمانسرا و زایرسراها و 62 هزار نفر نیز در کمپ های موقت، بقای متبرکه، پارک ها، حسینیه ها و مساجد اقامت گزیدند.
وی با بیان اینکه این گردشگران از 175 شهر ایران و 9 کشور خارجی وارد تربت حیدریه شده بودند، گفت: 21 نفر از این تعداد گردشگر خارجی بودند و در همین ارتباط 60هزار اقلام تبلیغاتی توزیع و هزار و 840 بازدید نظارتی از اماکن اقامتی و پذیرایی در این ایام انجام شد.
محمدی در بخش دیگری از افزایش 5 درصدی میزان اقامت و افزایش 2 درصدی بازدید گردشگران از اماکن تاریخی و تفریحی خبر داد و در بیان علت آن اظهار داشت: با توجه به اولویت کمیته تبلیغات ستاد خدمات سفر شهرستان بر معرفی اماکن بکر و کمتر شناخته شده و بویژه روستاهای گردشگرپذیر،امسال شاهد استقبال بسیار خوبی از اماکن گردشگری روستایی از جمله روستای ملی ابریشم کشی بسک، غارهای نمکی، روستای بکاول و اقامتگاه های بومگردی بودیم.
دبیر ستاد خدمات سفر شهرستان تربت حیدریه افزود: همچنین برگزاری جشنهای نوروزگاه در سطح شهر و روستاها باعث معرفی بیشتر روستاها و بویژه آیین های سنتی نوروزی شد که اکثر گردشگران نوروزی نیز از این جشنها بازدید داشتند.
250 اثر تاریخی و گردشگری در منطقه تربت حیدریه شناسایی شده اند. 46 اثر شامل 35 بنا، 11 تپه و 2 اثر معنوی و ناملموس از تربت حیدریه در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده اند.
10 روستای هدف گردشگری، اقامتگاه بوم گردی در پنج روستا و پنج رستوران بین راهی هم اینک در این شهرستان فعالیت دارند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید