بدون نظر
 
معاون وزیر آموزش و پرورش:
امسال 7 هزاز کلاس درس به فضای آموزشی کشور اضافه می شود/مشارکت ۱۰ هزار میلیارد ریالی خیرین مدرسه ساز
تاریخ انتشار : ۲۳ تیر ۱۳۹۷ در ۱۱:۱۱ ق.ظ
 
معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه اولویت اصلی این سازمان تکمیل پروژه های نیمه تمام است، افزود: بر همین اساس امسال ۷ هزار کلاس درس به فضای آموزشی کشور اضافه می شود.

مهراله رخشانی مهر ظهر امروز در حاشیه بازدید از پروژه های نیمه تمام آموزش و پرورش تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار داشت: اولویت نخست سازمان توسعه نوسازی مدارس، تکمیل پروژه های نیمه تمام است و به لحاظ اینکه بخشی از سرمایه کشور در این پروژه ها هزینه شده و هیچ استفاده ای از آن نمی شود متناسب با اوضاع کشور نیست و هر چه سریعتر باید ساماندهی شوتد.

 

وی تصریح کرد: بخشی دیگر از این پروژه های نیمه تمام به دلیل اینکه میانگین عمر آنها حدود ۱۰ سال است و باید متناسب با استانداردهای جهانی و ملی بروز رسانی شوند به ناچار تخریب و مجدد تکمیل خواهند شد.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه اولویت اصلی این سازمان تکمیل پروژه های نیمه تمام است، افزود: بر همین اساس امسال ۷ هزار کلاس درس به فضای آموزشی کشور اضافه می شود.

 

مشارکت ۱۰ هزار میلیارد ریالی خیرین مدرسه ساز

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: بخشی دیگر از پروزه های نیمه تمام، خیر ساز هستند که خیرین آورده خود را که حدود ۵۰ درصد است را اجرایی کرده و دولت نیز باید سهم خود را برای تکمیل این پروژه ها تخصیص داده و عملیاتی کند.

 

رییس سازمان توسعه و نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه تعهد خیرین امسال ۱۸ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته، افزود: سال گدشته خیرین ۸ هزار میلیارد ریال متعهد شده بودند که نیمی از انها تحقق یافته و امسال نیز بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال برای ادامه پروژه های خیر ساز متعهد شدتد که انتطار می رود بین چهار تا پنج هزار میلیارد ریال آن عملیاتی شود.

 

رخشانی مهر بیان داشت: در پایان سال گذشته و سه ماهه نخست امسال ۱۰۰ درصد ردیف اعتبارات خیرین تامین اعتبار شده و از طریق سازمان برنامه و بودجه به ادارات کل ابلاع شده و این اتفاق خوبی برای سرعت بخشیدن به پروژه های خیر ساز است.

 

رییس سازمان توسعه و نوسازی مدارس کشور گفت: در سال ۹۷ و بر اساس برنامه ششم توسه ۵ درصد از اورده خیرین در هر سال به عنوان اعتبارات هزینه ای در جشنواره های آموزش و پرورش در نظر گرفته خواهد شد.

 

وی در خصوص پروژه بزرگ آموزش و پرورش در دبیرستان امیر کبیر گفت: پروزه ها متناسب با اعتبارات ملی و استانی تنظیم خواهد شد که مهمترین مولفه آن جانمایی و کار مطالعاتی و کارشناسی است که به آنها اعتبار تعلق خواهد گرفت.

 

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور افزود: مسوولان شهرستان تربت حیدریه چنانچه بعد از یک کار مطالعاتی و کارشناسی به این جمع بندی رسیدند که این پروژه در این مکان قابلیت اجرا دارد نسبت به تامین اعتبار آن افدام خواهیم کرد.

 

وسعت زمین دبیرستان امیر کبیر با سالن والفجر در مجاورت ان حدود ۵۴۰۰ متر است که برای یک دبیرستان فنی و حرفه ای مجهز و یک مجموعه فرهنگی با ظرفیت سالن آمفی تئاتر، سالن اجتماعات، کنفرانس، آموزشی، پژوهشی، کتابخانه و سلف نیز طراحی و قبل کار کارشنلسی بر روی آن انجام شده و بیش از این در سال ۹۶ توسط رییس وقت سازمان توسعه نوسازی کشور کلنگ زنی شده و قرار بود ظرف مدت ۱۸ ماه به بهره برداری برسد که به دلیل شرایط نامساعد مالی و وضعیت اقتصادی کشور این پروژه همچنان بر زمین مانده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort