



محمد سلطانپور در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: شهرستان تربت حیدریه با 30 واحد معدنی فعال در زمینه سنگ آهک، کرومیت، شن و ماسه، سنگ لاشه، نقره و طلا ظرفیت مناسبی برای بخش تولید و اشتغال در این منطقه فراهم کرده که ارتقای این بخش از معادن می تواند در صادرات غیر نفتی کشور نقش مهمی داشته باشد.
وی تصریح کرد: پارسال 214 هزار و 754 تن کالا به ارزش 172 میلیارد تومان از این شهرستان به سایراستانها و خارج از کشور صادر شده است.
رئیس صنعت و معدن تربت حیدریه بیشترین میزان کالاهای صادراتی را در زعفران، طلا، کاشی، رنگ، قالی و سیمان عنوان کرد و افزود: هر چند می توان برای صنایعی همچون ابریشم و همچنین انار و پسته در بخش کشاورزی برای صادرات برنامه ریزی کرد تا بخش صادرات شهرستان نیز ارتقا یابد.
وی اظهار داشت: احیای برخی معادن سنگ و ایجاد کارخانجات سنگ بری مدرن با فناوری روز می تواند از صادرات غیر مستقیم از این شهرستان در بخش معادن جلوگیری کند.
رئیس صنعت و معدن تربت حیدریه بر لزوم ایجاد یک صنعت پیشران در تربت حیدریه تاکید کرد و گفت: تنها راه نجات و توسعه منطقه تربت حیدریه ایجاد یک صنعت پیشران و در کنار آن صنایع پائین دستی است که می تواند علاوه بر ایجاد اشتغال و رفع بیکاری بخش مهمی از صادرات را بدست گیرد.
سلطانپور افزود: حدود 95 واحد صنعتی و معدنی در بخش مواد غذایی، شیمیایی، محصولات لاستیکی و پلاستیکی، بازیافت، کانی های غیر فلزی، صنایع فلزی و تجهیزات پزشکی و همچنین معادن سنگ و طلا برای بیش از1800 نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.
رئیس صنعت و معدن تربت حیدریه از فرسودگی ابزار و ماشین آلات برخی کارخانه ها، فقدان نقدینگی و سود بالای تسهیلات بانکی و همچنین تحریم های ظالمانه که مانع واردات و صادرات شده و عدم اجرای صحیح قانون هدفمندی یارانه ها بعنوان مهمترین دلیل 55 واحد تعطیل و نیمه تعطیل این شهرستان یاد کرد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید