بدون نظر
 
گزارش
اصلی ترین مشکل شرکت های دانش بنیان عدم دسترسی به بازارهای مناسب است
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ در ۵:۱۵ ق.ظ
 
اصلی ترین مشکل شرکت های دانش بنیان عدم توفیق و دسترسی به بازارهای مناسب است که اغلب این شرکت ها پس از تولید محصولات خود، به بازار دسترسی ندارند.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، دولت ها تا به امروز جهت رونق اقتصاد دانش بنیان تلاش های فراوانی را کرده اند، اما این فضا همچنان نیازمند حمایت می باشد. پرداخت تسهیلات کم بهره، خرید محصولاتی که می تواند مخاطب دولتی داشته باشد، حمایت از فروش و صادرات این محصولات و تسهیل قوانین جهت فعالیت شرکت های دانش بنیان، اگر چه تا به امروز مورد توجه دولت ها بوده، اما همچنان نیاز به توسعه آنها احساس می شود.

 

در شهرستان تربت حیدریه نیز بدلیل عواملی مانند کمبود امکانات، علاوه بر حمایت های کلان دولتی، نیاز به حمایت های بومی و محلی نیز احساس می شود تا این شرکت ها بتوانند علاوه بر توسعه فضای دانش بنیان و کمک به اقتصاد کلان، تاثیر مطلوبی بر رونق مزیت های نسبی منطقه ای داشته باشند. بنحوی مناطق کم برخوردار می توانند مسیر اقتصاد دانش بنیان را، مسیر میانبری برای توسعه منطقه بدانند.

 

شرکت های دانش بنیان و فعالیت مراکز رشد با تجاری سازی طرحها و تولیدات و ورود به بازارهای هدف، فرصتی  برای تبدیل شدن آموخته های علمی فارغ التحصیلان دانشگاهی فراهم کرده که نیازمند حمایت بخش دولتی و خصوصی در این زمینه می باشد.

 

بالغ بر 3 هزار شرکت دانش بنیان و فن آور شناسائی شده در داخل کشور فرصتی را بوجود آورده  تا در سال تولید و اشتغال یکی از پایه های اقتصاد مقاومتی را مستحکم کرده و با حمایت همه جانبه مسئولان در بخشهای مختلف از فکر و ایده نو جوانان خلاق و مبتکر نیز برای ثروت اندوزی کشور بیشترین بهره وری را ببریم.

 

در شهرستان تربت حیدریه 30 شرکت دانش بنیان و فن آور با تلاش 200 جوان نخبه و خلاق فعالیت می کنند که همه این شرکت ها طرح آماده ورود به بازار دارند و  برخی از این نخبگان ثمره پرورش در حوزه دانش اموزی و پژوهشسراها و برخی نیز ثمره دانشگاهها و مراکز آموزش عالی است.

 

اصلی ترین مشکل شرکت های دانش بنیان عدم توفیق و دسترسی به بازارهای مناسب است

 

اصلی ترین مشکل شرکت های دانش بنیان عدم توفیق و دسترسی به بازارهای مناسب است که اغلب این شرکت ها پس از تولید محصولات خود، به بازار دسترسی ندارند.

 

بخشی از این مشکل متوجه دولتها است، دولتها در سطح کلان با خرید بخش عمده ای از تولیدات این شرکت ها می توانند نقش مهمی در اقتصاد دانش بنیان و ترغیب نخبگان جوان ایفا کنند.

 

عدم آشنائی با بازار هدف مشکل دیگر شرکت های دانش بنیان است و با توجه به این، اغلب نیروهای خلاق و شرکت ها توان خود را در زمینه های علمی و پژوهشی صرف می کنند، لذا آشنائی کافی با بازارها نداشته و برای فروش محصولات خود دچار مشکل می شوند.

 

در حال حاضر دولت در زمینه فرهنگ سازی، تجاری سازی و فروش محصولات ورود پیدا کرده و علاوه بر حمایت از سوی مراکز رشد، از طریق معاونت علمی پژوهشی ریاست جمهوری با ارائه قوانینی در تجاری سازی و فروش محصولات کمک کرده، اما این کافی نیست و نیازمند مساعدت بیشتری است.

 

همچنین فقدان تیمی منسجم متشکل از تخصص های لازم برای شکل گیری یک کسب و کار نیز از دیگر عوامل شکست شرکت های دانش بنیان محسوب می شود.

 

رئیس مرکز رشد تربت حیدریه، در اختیار قرار دادن فضا برای شرکت های دانش بنیان، خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی عمدتا رایگان و در صورت نیاز تسهیلات( که اغلب توصیه نمی شود) از طریق مراکز رشد را  بخشی از کمک های دولتی به شرکت های دانش بنیان و نخبگان علمی عنوان کرد.

 

مسعود جمشیدیان افزود: تولید برخی از محصولات شرکت های دانش بنیان و فن آور  ثمره فعالیت در حوزه دانش آموزی است که در حال حاضر با کمک پژوهشراها و آموزش و پرورش نیروهای خلاق و مبتکر را شناسائی و آنها را پرورش داده تا پس از فارغ التحصیلی با ورود به شرکت های دانش بنیان از تجربیات آنان بهره ببریم.

 

وی اظهار کرد: به تعداد شرکت های دانش بنیان در سطح شهرستان محصول آماده ورود به بازار داریم که بخشی از آنها در مرحله طرح و ایده، بخشی نیز در حال ساخت و بخشی دیگر ساخته و وارد بازار شده است.

 

محمد محمدی یکی از محققان این شرکت ها در گفت و گو با خبرنگار ما در خصوص طرح ابداعی خود گفت: طرح ابداعی در زمینه هوشمند سازی چاههای کشاورزی است و از آنجائی که نمونه های مشابه خارجی نتوانسته نیاز بومی کشور و منطقه را تامین کند این طرح  براساس ظرفیت ها و شرایط منطقه ای بومی سازی و در این مرکز به نمایش گذاشته شده است.

 

وی گفت: فعالیت خود را در حوزه دانش آموزی ادامه داده تا در سطح کلان تر بتوانم ایده های خود را وارد بازار کنم..

 

نوید داور که پیش از این در مسابقات المپیاد جهانی فیزیکدانان مالزی با طرح خود صاحب مدال نقره شد، گفت: طرح جدیدم آتش خاموش کن صوتی است که بوسیله نور و صوت می توان آتش را مهار و خاموش کرد.

 

وی تربیت و پرورش خود در حوزه شرکت های فن آور و دانش بنیان را متوجه آموزش و پرورش و پژوهشسرا عنوان کرد..

 

تولائی دیگر محقق جوان شرکت های فن آور و دانش بنیان با اختراع کفش  ال ای دی توانسته کودکان را نسبت به پوشیدن اشتباهی کفشه ها حساس کند.

 

غلامی دیگر محقق مرکز رشد تربت حیدریه اظهار داشت: با توجه به اینکه علاقه دانش آموزان نسبت به مدرسه و علم آموزی کم شده، لذا طرحی آماده کردیم که بوسیله آن دانش آموزان با هیجان و لذت علم آموزی کنند.

 

اکنون با توجه به حضور نخبگان و مبتکرانی در این سطح و با توجه به نیاز کشور در بومی سازی محصولات خود لازم است تا بخش های دولتی و خصوصی با ورود به این شرکت ها در تجاری سازی، معرفی و فروش آنان نقش آفرینی کرده تا یکی از پایه های اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی شکل و استوار گردد.

 

شرکت های دانش بنیان تربت حیدریه نمونه هایی از فن آوری های نوین را در مرکز رشد این شهرستان به نمایش گذاشتند تا قابلیت محصولات ابداعی خود را برای تجاری سازی معرفی کنند.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort