به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، مدرس زاده روز پنج شنبه در نشستی با خبرنگاران در تربت حیدریه اظهار کرد: در بسیاری از مجتمع های مسکونی و تجاری این شهر موارد ایمنی رعایت نشده و در صورت بروز هر گونه حادثه، خسارات مالی و جانی فراوانی را برای مردم در پی خواهد داشت.
وی از ارائه طرحی به شورای شهر خبر داد و افزود: طرحی را اماده و به شورای شهر ارائه کردیم که در آن تمامی ساخت و سازهای مسکونی و تجاری چندین طبقه باید پایان کار خود را از سازمان آتش نشانی دریافت کنند.
مدرس زاده گفت: این طرح در کلانشهرها در حال اجراست و هزینه زیادی برای مالکین نخواهد داشت و امیدواریم با تصویب این طرح و اجرای آن گام موثری برای ایمنی بهتر مجتمع های مسکونی و تجاری برداشته شود.
وی شناسائی مناطق مختلف شهر را از اولویت های مهم حوزه کاری خود ذکر کرد و افزود: : در برخی از مناطق شهر به دلایل مختلف قابلیت دسترسی خودروهای آتش نشانی وجود ندارد و گاهاٌ شاهد خسارات جبران ناپذیری در هنگام حوادث هستیم.
مدرس زاده اذعان کرد: به عنوان مثال از 11 مدرسه شهرک ولی عصر(عج)، در 8 مدرسه به دلیل معبر نامناسب، سردرب و یا عرض نامناسب درب ها قابلیت دسترسی به خودروهای آتش نشانی وجود ندارد و در صورت بروز حادثه با مشکل جدی مواجه خواهیم بود.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی تربت حیدریه فقدان حداقل تجهیزات و امکانات تخصصی را معضل بزرگ این نهاد دانست و گفت: یک نیروی آتش نشان باید با تجهیزات تخصصی در ماموریت ها حضور داشته باشد اما متاسفانه نیروهای این سازمان حتی از یک دست لباس نسوز کامل که ضروریت دارد محروم هستند.
وی اظهار کرد: حدود 20 میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز نیروهای آتش نشانی نیاز است تا در هنگام بروز حوادث و خطرات بتوانند در ماموریت های محوله با استفاده از حداقل امکانات تخصصی با سرعت عمل و موفقیت بیشتری کار خود را به انجام برسانند.
مدرس زاده تصریح کرد: با توجه به مجتمع های تجاری و مسکونی چندین طبقه در حال احداث، وجود خودروی نردبان دار که حدود 54 متر ارتفاع دارد برای این سازمان ضروریت دارد.
مدرس زاده قیمت این خودرو را 70 میلیارد ریال عنوان کرد و بیان داشت: از امسال آتش نشانی سازمانی مستقل تحت نظر وزارت کشور می باشد و بودجه ای در این خصوص نیز تصویب شده که بر این اساس ابتدا شهرهای بالای 200 هزار جمعیت و سپس شهرهای فاقد خودروی نردبان دار در آینده نزدیک تجهیز خواهند شد.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی تربت حیدریه گفت: در سال گذشته نیروهای این سازمان 353 عملیات را در حوزه های مختلف به انجام رساندند که نسبت به مدت مشابه در سال 92 حدود 20 درصد کاهش داشته است.
وی رشد بیش از حد سرعت گیرها در شهر را معضلی دیگر عنوان کرد و افزود: یک خودروی اتش نشانی با تجهیزات و منبعی که بر روی ان نصب است بسیار سنگین بوده و اگر بخواهد با سرعت از روی سرعت گیرها عبور کند این خودرو برای عملیات های بعدی دچار نواقص اساسی می شود.
مدرس زاده بیان کرد: بهتر است از نظرات کارشناسان این سازمان در شورای ترافیک استفاده شود تا در هنگام بروز حوادث بتوانیم با سرعت عمل بیشتری ورود پیدا کنیم.
وی حداکثر رسیدن به محل حادثه در شهر را کمتر از 5 دقیقه ذکر کرد وگفت: طبق استانداردهای سازمان اگر مامورین در 5 دقیقه اول حادثه خود رابرسانند خسارات مالی و جانی بسیار کمتری در حوادث متوجه خواهد بود.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی تربت حیدریه گفت: در شش ماه گذشته 80 کلاس آموزشی برای اقشار مختلف جامعه در راستای چگونگی برخورد با حوادث برگزار شده و در صددیم تا با گسترش این اموزشها در مدارس و همچنین بین زنان خانه دار، شاهد حداقل خسارات در هنگام بروز حوادث باشیم.
سازمان آتش نشانی تربت حیدریه با استقرار سه ایستگاه در شهرک ولی عصر(عج)، انتهای خیابان باغسلطانی و همچنین ایستگاه مرکزی در فردوسی شمالی در حوزه اطفای حریق، امداد و نجات و ترکیبی و پشتیبانی با 41 پرسنل به مردم تربت حیدریه خدمات ارائه می کند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید