بدون نظر
 
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تربت حیدریه:
دولت و مجلس باید جایگاه بهتر و بیشتری برای شوراها در نظر بگیرد
تاریخ انتشار : ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۷:۴۵ ق.ظ
 
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تربت حیدریه کارکرد موثر و موفقیت بیشتر در شوراهای اسلامی را در پرتو نگاه ویژه دولت و مجلس به این نهاد مردمی عنوان کرد.

جواد انصاری صبح روز چهار شنبه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت با اشاره به اینکه شوراها تجلی نظام مردمی هستند افزود: اگر بخواهیم کارکرد شوراهای اسلامی طبق قانون اساسی و انتظار مردم پیش برود و مصوبات آن اجرائی شود باید این نهاد از جایگاه و موقعیت اعتباری بیشتری در دولت و مجلس برخوردار باشد.

 

وی اظهار کرد: لازمه عملکرد خوب شوراها مدیریت یکپارچه شهری است که باید با تعامل و مشارکت دستگاههای اجرایی و مردم به سمت رشد و پویائی شهرها حرکت کنیم.

 

وی توان شهرداری ها را منوط به بزرگی شهردانست و گفت: بطور طبیعی هر چه شهرها بزرگتر و پیشرفته تر باشند شهرداری انان هم از توان و قدرت بیشتری برای ارائه خدمات به مردم برخوردار است و لذا در شهرداری های کوچکتر با توجه به انتظارات فشار روی مردم هم بیشتر می شود.

 

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تربت حیدریه تصریح کرد: لازمه پیشرفت شهرداری در شهرها حمایت دستگاههائی اجرائی و مشارکت مردم است و ما هم در شورای شهر بر ایجاد اشتغال و موفقیت بهتر در عرصه های اجتماعی و فرهنگی تاکید ویژه ای داریم.

 

انصاری به فعالیت کمیسیون فرهنگی شورای شهر اشاره کرد و بیان داشت: برای پیشبرد اهداف فرهنگی در شهرها باید بسیاری از معاونت های فرهنگی دستگاههای اجرائی از جمله ارشاد اسلامی، اموزش و پرورش و …با ما همدل و همراه باشند تا بتوانیم به لحاظ فرهنگی مقداری از عقب ماندگی هایمان را جبران کنیم.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
برخورداری ۱۰۰ درصدی مردم تربت‌حیدریه از نعمت گاز گزارش ویدیویی از آخرین وضعیت جاده تربت حیدریه به زاوه مهم‌ترین تکلیف در انقلاب اسلامی جهاد تبیین است انقلاب اسلامی الگویی نوین در مبارزه با استبداد است نگهداری راه‌های تربت‌حیدریه ۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد ۸۵۰ کیلووات برق وارد مدار برق‌رسانی تربت‌حیدریه شد افزایش ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر در شرکت نفت تربت‌حیدریه املاک و ذخایر مازاد دولت باید در خدمت مردم باشد ۳۵۰ خوابگاه متٱهلی دانشجویی سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد تیم طرقبه قهرمان مسابقات دوی صحرانوردی خراسان رضوی شد سوءمدیریت و خودتحریمی چالش‌های اصلی کشور است موضع ما در برابر آمریکا باید قوی و مقتدر باشد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort