بدون نظر
 
کاندید مجلس خبرگان رهبری:
مهره چینی و مهندسی جبهه استکبار در انتخابات ایران در راستای مقابله با نفوذ انقلاب اسلامی است/نمایندگانی باید به مجلس بروند که با تهدید و تطمیع، میدان مبارزه با استکبار را خالی نکنند
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ در ۳:۳۹ ق.ظ
 
کاندیدای مجلس خبرگان رهبری در خراسان رضوی گفت: جبهه استکبار از انقلاب اسلامی ایران به شدت آسیب دیده و امروز تمام توان خود را بسیج کرده تا با نفوذ در انتخابات از پیشرفت این تفکر در دنیا جلوگیری کند.

به گزارش تابان تربت، آیت الله سید مجتبی حسینی کاندیدای مجلس خبرگان رهبری دیشب در جمع مردم تربت حیدریه مشارکت حداکثری در انتخابات و انتخاب افراد اصلح را پشتوانه انقلاب و نظام عنوان کرد و افزود: جبهه استکبار به سرکردگی آمریکا و انگلیس در مدت 37 سال گذشته به شدت از انقلاب اسلامی ایران ضربه خورده و هر جا آتشی بر افروخته به جان خودش افتاده و لذا این همان عزت و اقتدار نظام و ولایت فقیه در جمهوری اسلامی ایران را می رساند.

 

وی ادامه داد: رمز ماندگاری انقلاب اسلامی ولایت فقیه و اتصال انقلاب به سلسله اولیا الله است و اگر ولایت فقیه در این کشور نبود، انقلاب اسلامی ایران هم به مانند بسیاری از انقلابهای دنیا منحرف و نابود می شد.

 

حسینی یادآور شد: مردم ایران اسلامی ثابت کردند که همیشه مدافع رهبری نظام هستند و نمونه بارز آن در فتنه 88 بود که با یک اشاره رهبری و با حضور گسترده در حماسه 9 دی، همه تُفاله های فتنه را در خیابانها جمع و آنها را به زباله دان تاریخ هدایت کردند.

 

نماینده مقام معظم رهبری در کشورهای سوریه و عراق به هدایت های حکیمانه امام و رهبری در طول 37 سال از عمر انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: موج های چپ و راست، توطئه های اوایل انقلاب، جنگ تحمیلی، تهدید و محاصره اقتصادی همه با مدیریت های هوشمندانه ولایت فقیه و انسجام و بصیرت مردم خنثی شده و به همین جهت این جایگاه حساس و خطیر مورد هدف دشمن قرار گرفته است.

 

وی برجام و مسائل هسته ای را بهانه غربی ها برای مذاکره با ایران عنوان کرد و بیان داشت: مشکل اساسی غربی ها با انقلاب اسلامی ایران بر پایه عزت و استقلال این ملت است و اینکه ایران تاکنون توانسته بدون اتکا به جبهه استکبار پیشرفت کند و این پیشرفت را به سایر کشورها عرضه و آنها را تشویق به استقلال طلبی و خروج از چنگال سلطه گران می کند.

 

کاندیدای مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: حضور پر شور مردم در انتخابات 7 اسفند بعنوان یک مانور مکتوب در مشارکت سیاسی کشور، نظام را بیمه و قوی می کند.

 

حسینی بر انتخاب افراد اصلح برای مجالس خبرگان و شورای اسلامی تاکید داشت و افزود: مردم باید نمایندگانی را انتخاب کنند که با کوچکترین تهدید و یا تطمیع دشمن میدان مبارزه با استکبار را خالی نکنند و با قدرت و عزتمندانه در برابر زیاده خواهان ایستادگی کنند.

 

برای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در خراسان رضوی 10 نفر کاندید شدند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort