بدون نظر
 
گزارش/
آغاز فعالیت تبلیغاتی 32 کاندیدای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تربت حیدریه/همه گرایش های سیاسی حضور دارند
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ در ۹:۱۰ ق.ظ
 
فعالیت های تبلیغاتی داوطلبین ورود به مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تربت حیدریه، مه ولات و زاوه از صبح امروز و همزمان با سراسر کشور در سراسر این حوزه انتخابیه بصورت رسمی آغاز شد.

به گزارش تابان تربت، فعالیتهای انتخاباتی داوطلبین ورود به مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تربت حیدریه، مه ولات و زاوه از صبح امروز شور و نشاط خاصی را بخصوص در خیابان های منتهی به میدان مرکزی شهر تربت حیدریه ایجاد کرده و بسیاری از کاندیداها ستاد مرکزی خود را در این مسیرها مستقر کردند.

 

براساس جدول زمانبندی انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی تبلیغات انتخاباتی کلیه نامزدهای تایید صلاحیت شده از بامداد امروز پنجشنبه آغاز شد.

 

بر اساس  ماده 56 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و ماده 40 آئین نامه اجرایی آن، تبلیغات انتخاباتی فعالیت تبلیغات انتخاباتی نامزدهای نمایندگی هشت روز قبل از روز اخذ رأی (مرحله اول و دوم) آغاز و تا بیست و چهار ساعت قبل از اخذ رأی ادامه خواهد داشت.

 

آماده سازی 3 هزار متر مربع فضای تبلیغاتی و همچنین 80 بنر 6 متری و 100 بیلبورد تبلیغاتی برای تبلیغات نامزدها در سطح شهر تربت حیدریه توسط شهرداری، نظم بهتری برای تبلیغات کاندیداها نسبت به دوره های قبل در سطح شهرحاکم کرده است.

 

با توجه به لیست ارائه شده وزارت کشور همه گرایش ها و جناح های سیاسی از جمله اصولگرایان، اصلاح طلبان و اعتدالیون در حوزه انتخابیه تربت حیدریه برای ورود به مجلس شورای اسلامی کاندیدا دارند.

 

طبق اعلام وزارت کشور تعداد نهایی داوطلبان شرکت در دهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی به 6 هزار و 229 نفر است و در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری 54 میلیون و 915 هزار و 24 نفر واجد شرایط رای دادن هستند.

 

حوزه انتخابیه تربت حیدریه با جمعیت ۳۵۰ هزار نفری و ۲۳۰ هزار واجد الشرایط رای و همچنین ۲۵۷ شعب اخذ رای؛ شامل شهرستانهای تربت حیدریه، مه ولات و زاوه است که اکنون 32 کاندیدا برای تنها کرسی نمایندگی مجلس با هم به رقابت می پردازند.

 

نمایندگان مردم تربت حیدریه از ابتدای تشکیل مجلس شورای اسلامی تاکنون به ترتیب؛

عبدالله امامی، شهید مهدی یعقوبی، اسماعیل سهمی حصاری، محمدناصر توسلی زاده« ۲ دوره»، ابوالقاسم عابدین پور، محمد ناصر توسلی زاده، محمدعلی رضایی، ابوالقاسم خسروی سهل آبادی

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort