بدون نظر
 
قائم مقام نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن:
امروز تفکر انقلاب اسلامی در حال گسترش و الگوبرداری در جهان اسلام است/تضعیف کنندگان رهبری نظام، سیلی محکمی از ملت خواهند خورد
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ در ۷:۵۹ ق.ظ
 
قائم مقام نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: جبهه استکبار برای مقابله با انقلاب اسلامی ایران نسبت به هر توطئه ای اقدام کرده، اما به برکت رهبری نظام و حضور در صحنه مردم، این انقلاب در مرحله گسترش و الگو برداری قرار گرفته است.

به گزارش تابان تربت، حجت الاسلام محمدعلی رضایی قائم مقام نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در مراسم راهپیمائی با شکوه 22 بهمن مردم تربت حیدریه اظهار داشت: هر انقلابی مراحل حساسی را باید پشت سر بگذارد تا به انحراف و انحطاط کشیده نشود، لذا انقلاب اسلامی ایران با توجه به توطئه های جبهه استکبار تلاش خود را بکار بست و با پشتیبانی ملت و رهبری خود در نهایت آن را در جهان به تثبیت رساند.

 

وی تصریح کرد: امروز انقلاب و نظام اسلامی ایران در مرحله گسترش و الگو برداری در جهان اسلام قرار گرفته و نمونه بارز آن تشکیل جبهه مقاومت در منطقه خاورمیانه و آفریقا است که همه سعی دارند تا به هر شکل ممکن از سلطه استکبار رهایی بخشند و خود را به انقلاب اسلامی ایران نزدیک کنند.

 

رضایی ادامه داد: به اذعان بسیاری از سیاستمداران جهان امید همه محرومان و مستضعفان دنیا به انقلاب اسلامی ایران و جبهه مقاومت است و لذا دشمن تلاش می کند به هر طریقی از نفوذ این تفکر در دنیا ممانعت کند و تمام برنامه ها و امکانات خود را در راستای این هدف بسیج کرده است.

 

وی به عوامل استمرار و اقتدار نظام اسلامی ایران در دنیا اشاره کرد و افزود: مهمترین این عوامل، خون پاک شهدائی است که برای دفاع از دین مبین اسلام و مرزهای این نظام از بزرگترین سرمایه خود یعنی جانشان گذشتند و با اخلاص و معنویت با خون خود، درخت نوپای انقلاب اسلامی ایران را آبیاری کردند.

 

قائم مقام نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: رهبری جامعه و ولایت فقیه دومین عامل موثر در اقتدار و عزتمندی انقلاب اسلامی ایران است و تا زمانی که این ملت پشتیبان رهبری خود باشد، مسیر انقلاب با شکوهتر و با قدرتی فراتر ادامه می یابد.

 

وی به تضعیف کنندگان رهبری نظام هشدار داد: کسانی که امروز به بهانه های مختلف سعی در تضعیف جایگاه رهبری دارند، بدانند که مردم راه خود را از آنها جدا خواهند کرد و در نهایت سیلی محکمی به تضعیف کنندگان رهبری خواهند زد.

 

رضایی در بخشی دیگر از سخنان خود حضور حداکثری مردم در انتخابات اسفند را مطالبه رهبری نظام دانست و بیان کرد: مشارکت حداکثری در انتخابات تضمین قدرت انقلاب و امنیت ملی است و دشمن با نگاه به این حضور حداکثری به یقین مواضع پلید خود را نسبت به انقلاب و نظام اسلامی ایران تغییر خواهد داد.

 

قائم مقام نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار داشت: مردم در انتخابات اسفند باید به کسانی رای بدهند که ولایتمدار، حافظ ارزشهای اسلام و انقلاب و همچنین قدرت خدمت به مردم را داشته باشند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort