بدون نظر
 
رئیس ستاد انتخابات حوزه انتخابیه تربت حیدریه خبر داد؛
رقابت 33 کاندیدا برای تنها کرسی نمایندگی مجلس در حوزه انتخابیه تربت حیدریه/همه گرایش های سیاسی حضور دارند
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ در ۸:۱۸ ق.ظ
 
رئیس ستاد انتخابات حوزه انتخابیه تربت حیدریه گفت: با پایان بررسی رد و یا عدم احراز صلاحیت کاندیداهای معترض توسط هیئت نظارت شورای نگهبان و تائید صلاحیت 5 نفر دیگر، جمع نامزدهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی در این حوزه انتخابیه به 33 نفر رسید.

مهدی ناصری در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اذعان کرد: پس از فرآیند بررسی صلاحیت ها و رسیدگی به شکایات معترضین در هیئت نظارت شورای نگهبان، در نهایت 33 نفر برای تنها کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تربت حیدریه با یکدیگر به رقابت می پردازند.

 

وی تصریح کرد: از این تعداد کاندیداها 31 نفر مردم و 2 نفر زن هستند که یک نفر از این حوزه انتخابیه به حوزه مشهد و کلات و همچنین یک نفر از حوزه سرخس و فریمان به حوزه انتخابیه تربت حیدریه منتقل شده اند.

 

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری تربت حیدریه به تعدد کاندیداهای انتخاباتی در این حوزه انتخابیه اشاره کرد و افزود: تعدد کاندیداهای انتخاباتی بالاست و با توجه به حضور همه گرایش ها و جناح های سیاسی کشور در بین کاندیداها احتمال اینکه رقابتها به دور دوم برسد هم وجود دارد.

 

رئیس ستاد انتخابات حوزه انتخابیه تربت حیدریه یادآور شد: وظیفه دولت فراهم کردن بستری برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است که این حضور مهم ضامن پشتوانه نظام و امنیت ملی محسوب می شود.

 

شایان ذکر است با توجه به اعلام لیست نهایی کاندیداهای انتخاباتی در حوزه انتخابیه تربت حیدریه، گرایش های سیاسی اصولگرایان، اصلاح طلبان، اعتدالیون و همچنین افراد مستقل در بین کاندیداها ی انتخاباتی وجود دارد.

 

در دور قبلی انتخابات مردم حوزه انتخابیه تربت حیدریه با ۳۲۵ هزار نفر جمعیت، ۲۱۰ هزار واجد الشرایط، ۱۵۶ هزار رای دهنده حضور ۸۸ درصدی در انتخابات را رقم زدند.

 

حوزه انتخابیه تربت حیدریه، با شهرستانهای تربت حیدریه، مه ولات و زاوه و با جمعیتی حدود ۳۵۰ هزار نفر و ۲۳۰ هزار واجد الشرایط رای، دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.

نمایندگان مردم تربت حیدریه از ابتدای تشکیل مجلس شورای اسلامی تاکنون به ترتیب؛

 

عبدالله امامی، شهید مهدی یعقوبی، اسماعیل سهمی حصاری، محمدناصر توسلی زاده« 2 دوره»، ابوالقاسم عابدین پور، محمد ناصر توسلی زاده، محمدعلی رضایی، ابوالقاسم خسروی سهل آبادی

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort