بدون نظر
 
فرمانده سپاه تربت حیدریه در جمع نمازگزان نمازجمعه:
امروز مدرن ترین مدل سرنگونی حکومت دینی «جریان نفوذ» است/برخی عناصر در کشور به دنبال بزک کردن چهره جنایتکار آمریکا هستند
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۴ در ۱۱:۱۹ ق.ظ
 
فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه گفت: جبهه استکبار آخرین و مدرن ترین مدل سرنگونی حکومت دینی را در ایران بکار بسته است و در صدد نفوذ و شبکه سازی جریان نفوذ در داخل مجلس و وزارتخانه هاست.

به گزارش تابان تربت، سرهنگ پاسدار فرضعلی گرایلی در جمع نمازگزاران نماز جمعه تربت حیدریه اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران مرحله تثبیت و گسترش خود را با حضور قدرتمند مردم و رهبری دینی و همچنین هزینه های سنگین پشت سر گذاشته و اکنون در دهه پیشرفت و عدالت و رشد علمی قرار گرفته است.

 

وی ادامه داد: در این دهه از انقلاب و برای توسعه رشد علمی کشور نباید نگاهمان به خارج باشد و به توانمندی ها و استعدادهای داخلی بی اعتنا باشیم، بلکه می توان با میدان دادن به جوانان مومن و انقلابی نتیجه ای را رقم بزنیم که در چند سال آینده و به مانند صنعت هسته ای کشور، جبهه استکبار برای رشد و شکوفائی اقتصادی کشور احساس نگرانی کند و پیشنهاد مذاکره بدهد.

 

گرایلی با بیان اینکه پای درخت تناور انقلاب اسلامی ایران خونهای فراوانی ریخته است، افزود: برخی عناصر دلداده به غرب که غرب را مدینه فاضله می دانند در صدد بزک کرده چهره آمریکا برخاستند و می خواهند به جامعه القا کنند که امریکا به دنبال براندازی نظام و انقلاب نیست، لذا باید به این گروه غافل بگوئیم که جبهه استکبار با اسلامیت و حکومت دینی ایران مشکل دارد و به خاطر سرنگونی و انحراف آن دست به هر توطئه ای می زند.

 

فرمانده سپاه در تربت حیدریه رفع تحریم بانک سپه را در قبال آزادی جیسون رضائیان ذکر کرد و افزود: متاسفانه برخی در کشور توفیقات مذاکرات هسته ای را لطف امریکا می دانند، اما غافل از آنند که اگر توفیقی هم بدست آمده در سایه تلاش و مقاومت جانانه ملت و نظام اسلامی ایران بوده است.

 

وی تاکید کرد: بنا نیست که آمریکائی ها گشایشی در معیشت و زندگی اقتصادی مردم ایجاد کنند، اگر این چنین بود پولهای بلوکه شده را به خود ملت می دادند، نه اینکه به بهانه خرید هواپیما و صنعت خودرو سازی، اقتصاد بحران زده اروپا را نجات دهند.

 

گرایلی یادآور شد: عظمت انقلاب اسلامی ایران تا جائی پیش رفته که حتی به ناوهای هواپیما بر ترومن آمریکا و فرانسه اجازه تهدید به قایق های تندرو و کوچک سپاه را نداده و این عزت و کرامت، را بسیاری از کشورهای منطقه و جهان اسلام الگوی حکومتی خود قرار دادند که در آینده نزدیک از چنگال متجاوزان و مزدوران رهایی می بخشند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort