بدون نظر
 
مسئول بسیج دانشجویی تربت حیدریه:
150 دانشجو از دانشگاههای تربت حیدریه عازم مناطق عملیاتی دفاع مقدس شدند
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ در ۴:۴۵ ق.ظ
 
مسئول بسیج دانشجوئی تربت حیدریه از اعزام 150 دانشجوی برادر و خواهر به مناطق عملیاتی دفاع مقدس خبر داد.

محمدعلی یعقوبی در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اذعان کرد: در ایام سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران 150 دانشجویی خواهر و برادر از دانشگاههای تربت حیدریه برای بازدید از مناطق عملیاتی 8 سال دفاع مقدس و در قالب کاروانهای راهیان نور از طریق ناوگان ریلی کشورعازم اهواز شدند.

 

وی مدت این اردو را 7 روز عنوان کرد و افزود: دانشجویان اعزامی در این مدت از مناطق عملیاتی والفجر۸ «فاو»، شلمچه، خرمشهر و آبادان، طلائیه، چزابه، فکه، هویزه، سوسنگرد، فتح المبین و همچنین معراج شهدای اهواز بازدید خواهند کرد.

 

یعقوبی این اقدام را در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد و گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه یکی از ضروریاتی است که باید همه ساله و در ایام مختلف در قالب برنامه های هنری، فرهنگی و زیارتی گرامی داشته شود تا نسلهای آینده انقلاب دلاورمردیهای رزمندگان اسلام را از خاطر نبرند.

 

وی اظهار کرد: اگر جوانان و نوجوانان امروزی و نسلهای آینده انقلاب با فرهنگ ایثار و مقاومت رزمندگان دوران مقدس آشنا شوند، ضمن ایستادگی عزتمند و با اقتدار در برابر زیاده خواهی جبهه استکبار، بسیاری از مشکلات و معضلاتی که امروز گریبانگیر جامعه است برطرف می شود.

 

مسئول بسیج دانشجویی تربت حیدریه گفت: استقامت و پایداری در برابر زیاده خواهی دشمن، غیرت دینی و ایمانی، اخلاص و معنویت و روحیه جهادی مهمترین شاخصه هائی است که ضرورت تبیین و گفتمان سازی آن در جامعه بخوبی احساس می شود.

 

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort