بدون نظر
 
مسئول سابق همایش های آستان قدس رضوی:
برخی عناصر تصمیم گیر و تصمیم ساز چوب حراج به عزت و اقتدار نظام می زنند/امروز جدی ترین خطر برای انقلاب جریان نفوذ است
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۱ ق.ظ
 
مسئول سابق همایش های آستان قدس رضوی گفت: برخی عناصر و عوامل اجرائی کشور در مراکز تصمیم گیری و تصمیم سازی نظام به جای اینکه حافظ دستاوردهای انقلاب باشند کعبه آمال خود را آمریکا قرار داده اند.

به گزارش تابان تربت، حجت الاسلام مهدی حسن زاده پیش از ظهر امروزدرجمع مردم تربت حیدریه اظهار داشت: برخی آقایان در پست های کلیدی و تصمیم گیر و تصمیم ساز نظام بجای اینکه حافظ دستاوردهای انقلاب و شهدا باشند دلباخته و عاشق ارتباط با آمریکا شدند و چوب هراج به عزت و اقتدار نظام می زنند.

 

وی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب در سال 57، نظام اسلامی ایران مرزهای معنوی و فکری خود را تا منتهی الیه کشورهای خاورمیانه و حتی اروپا و آفریقا گسترش داده و امروز شاهدیم که حوثی ها در یمن، حزب الله در لبنان، جیشد الشعبی در عراق و سوریه و سایر رزمندگان اسلام در کشورهای منطقه به نیابت از جمهوری اسلامی ایران در حال مقاومت و مبارزه با جبهه استکبار هستند.

 

کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه برخی عوامل اجرائی در کشور دچار شعار زدگی شدند، افزود: بعضی آقایان در محافل و همایش ها شعار تبعیت از رهبری و ولایت فقیه را بخوبی سر می دهند، اما در مرحله اجرا خلاف شعارهایشان عمل می کنند و بجای اینکه حافظ دستاوردهای انقلاب باشند، کعبه آمال خود را مذاکرات با آمریکا و غرب قرار داده اند.

 

حسن زاده تاکید کرد: دیگر نباید به کسانی که در فرانسه پناهنده شدند و هر روز برای این انقلاب توطئه و برنامه ریزی می کنند منافق بگوئیم، بلکه آنها معاند و محارب هستند، منافقین امروزی افرادی هستند که در ردای ابا و عمامه و با نفوذ در حوزه های علمیه بحث شورایی شدن رهبری را مطرح می کنند.

 

وی گفت: منافقین کسانی هستند که با شعار و عملکردشان باعث تضعیف جبهه مقاومت و خرسندی دشمنان اسلام می شوند و سخن از سازش را مطرح می کنند.

 

مسئول سابق همایش های آستان قدس رضوی اذعان کرد: امروز خناسان و بدخواهان انقلاب و نظام تیغ را از روبستند و قصد دارند تا ریشه ولایت فقیه و رهبری جامعه اسلامی را بزنند تا انقلاب اسلامی از مسیر اصلی و متعالی خود منحرف شود.

 

حسن زاده اظهار داشت: بزرگترین و جدی ترین خطر برای انقلاب جریان نفوذ است که رهبری نظام تاکنون بیش از 70 بار در تبیین این جریان خطرناک در سخنرانی های متعدد روشنگری کردند و لذا می طلبد مسئولین و کارگزاران نظام و همچنین ملت با بصیر ایران نسبت به این خطر مهم آگاه و هوشیار باشند.

 

مسئول اسبق همایش های آستان قدس رضوی انتخابات اسفند را برای انقلاب و نظام مهم خواند و افزود: حضور حداکثری مردم در این انتخابات با هر گرایش سیاسی اولین تیری است که به چشم دشمنان انقلاب می خورد که در ادامه با قانون گرایی و انتخاب افراد اصلح و دلسوز برای پست های کلیدی نظام دشمنان را به مانند گذشته مایوس و نا امید خواهد کرد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort