کد خبر : 7171
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۵

دادستان تربت حیدریه:

فصل الخطاب نهایی برای نامزدهای انتخاباتی قانون اساسی است

فصل الخطاب نهایی برای نامزدهای انتخاباتی قانون اساسی است

به گزارش تابان تربت، حسین مسرور نعیمی در جلسه پیشگیری از تخلفات و جرایم انتخاباتی تربت حیدریه اظهار داشت: داوطلبان متقاضی در مجلس شورای اسلامی از هر گونه تهمت و افترا به نهادهای قانونی نظام پرهیز کرده و فصل الخطاب نهایی را قانون اساسی قرار دهند.   وی تصریح کرد: اگر مواردی خلاف قانون و

به گزارش تابان تربت، حسین مسرور نعیمی در جلسه پیشگیری از تخلفات و جرایم انتخاباتی تربت حیدریه اظهار داشت: داوطلبان متقاضی در مجلس شورای اسلامی از هر گونه تهمت و افترا به نهادهای قانونی نظام پرهیز کرده و فصل الخطاب نهایی را قانون اساسی قرار دهند.

 

وی تصریح کرد: اگر مواردی خلاف قانون و یا تخلف توسط نامزدهای احتمالی مجلس شورای اسلامی مشاهده شود دستگاه قضا با قدرت و صلابت وارد عرصه شده و با متخلفین برخورد قانونی خواهد کرد.

 

رئیس دادگستری و ستاد پیشگیری از تخلفات و جرائم انتخاباتی تربت حیدریه نیز در این نشست با اشاره به اینکه این شهرستان رتبه دوم استان را از نظر شمار نامزدهای انتخاباتی در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی دارد، گفت: توصیه موکد ما به نامزدهای انتخاباتی، انجام فعالیت های تبلیغی در چارچوب قانون و مقررات است.
محمد ابراهیم زاده با اشاره به وضعیت کشور و تنش سیاسی ایجاد شده بین ایران و عربستان، بر لزوم هوشیاری مردم در این مفطع تاکید کرد و افزود: یقینا انتخابات پیش رو و حاشیه سازی در این امر مهم ملی، کانون توجه معاندان نظام و فریب خوردگان داخلی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.