



به گزارش تابان تربت، استاد حوزه و دانشگاه در این مراسم با بیان اینکه ریشه استعماری و صهیونیستی ال سعود باعث این جنایت عظما شده، افزود: بذری را که وهابیت در یک قرن گذشته در سرزمین حجاز کاشته امروز به ثمر نشسته و با جنایات متعدد علیه مسلمانان و شیعیان جهان سعی در نابودی اسلام ناب محمدی(ص) دارد.
حجت الاسلام حسین وحیدی تصریح کرد: باطن استعماری، صهیونیسیتی و آمریکائی حکام سعودی بر همه جهان اسلام روشن شده و انها با مزدوری و نوکری جبهه استکبار شریک اصلی همه مصیبت ها و جنایات جهان اسلام هستند.
وی ادامه داد: وهابیت بعنوان ساخته و پرداخته استعمار انگلیس با نفوذ در مرکز حکومت اسلامی به تمام مقدسات اسلام و شیعیان توهین کرده و باعث مصیبت عظمای جهان اسلام شده است.
وحیدی با محکوم کردن اعدام آیت الله نمر، افزود: امروز جهان اسلام بیدارتر از گذشته شده و این آتشی را که دولت تروریستی ال سعود در یکسال گذشته به پا کرده در آینده بسیار نزدیک گریبانگیرش خواهد شد.
در این اجتماع مردم با سر دادن شعارهای مرگ برآل سعود، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا و شعار از جنایات ال سعود نمی گذریم، این اقدام شنیع و مصیبت وار را محکوم کردند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید