کد خبر : 6708
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۴ - ۹:۳۰

سرپرست اداره خدمات شهری شهرداری تربت حیدریه:

طرح «تفکیک پسماندها از مبداء» در تربت حیدریه آغاز شد

طرح «تفکیک پسماندها از مبداء» در تربت حیدریه آغاز شد

به گزارش تابان تربت، مقدم نیا در این خصوص اظهار داشت:آگاه سازی شهروندان و جلب مشارکت آنها در تفکیک زباله نیاز اساسی برای شهر است زیرا که با عدم اجرای طرح هایی چون تفکیک از مبدا، سرمایه های بسیاری از دست می رود.   وی ادامه داد: زباله‌های خشک می‌توانند آسیب جدی به محیط‌ زیست

به گزارش تابان تربت، مقدم نیا در این خصوص اظهار داشت:آگاه سازی شهروندان و جلب مشارکت آنها در تفکیک زباله نیاز اساسی برای شهر است زیرا که با عدم اجرای طرح هایی چون تفکیک از مبدا، سرمایه های بسیاری از دست می رود.

 

وی ادامه داد: زباله‌های خشک می‌توانند آسیب جدی به محیط‌ زیست وارد کنند، طبق تحقیقات صورت گرفته شیشه حدود صد هزار سال، پلاستیک ۲۲۰ سال و قوطی‌های کنسرو ۹۵ سال در طبیعت باقی می‌مانند تا تجزیه شوند این در حالی است که با تفکیک زباله از مبدا می‌توان بسیاری از زباله‌های خشک قابل بازیافت را دوباره به چرخه مصرف بازگرداند و این یعنی خسارت کمتربه محیط‌ زیست .

 

سرپرست اداره خدمات شهری تربت حیدریه تصریح کرد: در حال حاضر علاوه بر اجرای طرح تفکیک پسماندها از درب منازل سطح شهر توسط مامورین مربوطه، تعداد 2 ایستگاه تحویل مواد بازیافتی در سطح شهر فعال بوده و در طی روزهای آینده 3 ایستگاه دیگر نیز جهت رفاه حال شهروندان به این تعداد افزوده خواهد شد.

 

تفکیک از مبدا کار ملی و وظیفه عمومی است که مستلزم همکاری شهروندان است و در صورت فرهنگ سازی مناسب از نحوه بازیافت و تفکیک از مبدا می توان از زباله به عنوان سرمایه ملی ارزشمند یاد کرد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.