بدون نظر
 
امام جمعه قم در جمع مردم تربت حیدریه:
حضور به موقع مردم در 9 دی آتش فتنه را خاموش و فتنه گران را به حاشیه راند/لزوم مرز بندی شفاف با فتنه گران و دشمنان انقلاب از شاخصه های مهم انتخاب اصلح است
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۴ در ۴:۳۰ ق.ظ
 
امام جمعه قم گفت: دشمنان نظام اسلامی مشارکت حداکثری مردم در انتخابات سال 88 را تحمل نکردند و با اغتشاش و آشوب سعی در بر هم زدن فضای کشور داشتند که حضور به موقع مردم در 9 دی آتش فتنه را خاموش و فتنه گران را به حاشیه راند.

به گزارش تابان تربت، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد سعیدی شب گذشته در ویژه برنامه طلایه داران بصیرت در جمع مردم تربت حیدریه اظهار داشت: در انتخابات سال 88 حدود 40 میلیون نفر به صحنه آمده و به کاندیدای مورد نظرشان رای دادندو قلب رهبر معظم انقلاب را شاد کردند، اما دشمنان انقلاب این شادکامی را تحمل نکرد ه و با فتنه گرانی که سر در دامن دشمن داشتند کام مردم را تلخ کردند.

 

وی تصریح کرد: دشمنان انقلاب اسلامی از این حرکت فتنه گران برای برهم زدن فضای سیاسی کشور طمع کردند و لذا اقدام فتنه گران در سال 88 دودش به چشم ملت و سود آن به جیب آمریکا و صهیونیست ها رفت.

 

حجت الاسلام سعیدی در تبیین کلمه فتنه، اذعان کرد: فتنه یک گناه اجتماعی بزرگ محسوب می شود و آثار و احکام خاص خود را دارد و لذا توبه فردی اشخاص پذیرفته نیست و بلکه باید در جمع مردم به گناه خود اعتراف کند اما فتنه گران در جریان سال 88 همچنان بر طبل فتنه می کوبیدند.

 

امام جمعه قم با بیان اینکه فتنه گران با ایجاد فتنه راه نفوذ را برای دشمن باز کردند، افزود: کسانی که در فتنه 88 با کلید واژه تقلب فتنه گری کردند اهداف آمریکا و صهیونیست ها را بعنوان پیاده نظام دشمن در کشور پیاده کرده و هیچگاه نخواستند از راه قانونی مشکلاتشان را پیگری کنند.

 

تولیت آستان مقدس کریمه اهل بیت حضرت معصومه(س) در بخشی دیگر از سخنان خود به ساکتین فتنه اشاره کرد و گفت: وقتی فتنه در جامعه رخ می دهد محور سومی تشکیل می شود که نخبگان آن کر و لال می شوند و به همین جهت در فتنه سال 88 خواص بی بصیرت کور و کر و لال شدند و نیامدند از رهبری ، ولایت فقیه و نظام دفاع کنند و این همان بی بصیرتی در فضای غبار آلود است.

 

وی در ادامه سخنان خود به انتخابات آینده اشاره کرد و بیان داشت: انتخابات متداول ترین شیوه مشارکت سیاسی و بهترین روش برای هر فرد در جهت ابقای نقش سرنوشت کشور است و لذا انتخابات در جمهوری اسلامی ایران بطور میانیگین هر سال یکبار و بر اساس آموزه های دینی و قانونی، رقابتی، منصفانه و آزاد برگزار می شود.

 

سعیدی اذعان کرد: امروز دشمن در پی نفوذ به انتخابات آینده ایران است و به همین منظور هر گاه انتخابات در کشور فرا می رسد دغدغه مندی و بوق های تبلیغاتی دشمن رساتر می شود تا اهداف خود را در انتخابات کشور پیاده کند.

 

تولیت آستان مقدس کریمه اهل بیت حضرت معصومه(س) به انتخاب افراد شایسته در مراکز تصمیم گیری نظام اشاره کرد و بیان داشت: باید افرادی به صحنه بیایند و پست های کلیدی نظام را بدست بگیرند که ضمن خدامحوری و ولایت محوری، عدم وابستگی به باندهای اشرافی گری و ثروت و با روحیه استکبار ستیزی مرز بندی مشخصی با فتنه گران و دشمنان انقلاب داشته باشند.

 

ویژه برنامه طلایه داران بصیرت و پیشتازی سه شنبه شب به مناسبت قیام حماسی مردم تربت حیدریه در 9 دیماه 57 و همچنین حضور باشکوه مردم این خطه در حماسه بیادماندنی 9 دی 88 با حضور خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، سایر آحاد مردم و مسئولین در مسجد جامع برگزار شد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد خسارت ۱۵۸ میلیارد تومانی سرما به کشاورزی تربت‌حیدریه ثبت ۲۸۷ تولد نوروزی در تربت‌حیدریه باند جنایتکار صهیونیستی نیروی نیابتی استکبار است اختلاف آمار مصدومان تصادفات نوروزی و چالش‌های آن استراتژی جمهوری اسلامی با تهدید و تحریم تغییر نمی‌کند بازدید ۵۹۰۰۰ نفر از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری تربت‌حیدریه امسال انسداد مرزهای خراسان رضوی به اتمام می‌رسد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort