بدون نظر
 
امام جمعه تربت حیدریه:
کسانی که با اغراض سیاسی برای خبرگان رهبری علامه تراشی می کنند با الفبای فقه آشنائی کامل ندارند/اجرای برخی حرکات واهی مانند کنسرت موسیقی نباید حماسه نهم دی مردم تربت حیدریه را تحت الشعاع قرار دهد
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۹ ق.ظ
 
امام جمعه تربت حیدریه با بیان اینکه خبرگان رهبری از جایگاه رفیع و بلندی برخوردار است، افزود: برخی اشخاص در داخل کشور با اغراض سیاسی و علامه تراشی و علامه سازی بدنیال پیاده سازی نظرات خود در این جایگاه مهم نظام هستند.

به گزارش تابان تربت، حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا عصمتی در خطبه های امروز نماز جمعه تربت حیدریه اظهار داشت: کسانی که برای خبرگان رهبری علامه تراشی می کنند حتی با الفبای فقه آشنائی کامل ندارند و اگر مقداری فقه می فهمیدند، می دانستند که بزرگان و مراجع، نام علامه برای شیخ مرتضی انصاری را به احتیاط ذکر می کردند.

 

وی تصریح کرد: خبرگان رهبری جایگاه رفیع و والائی دارد و انسانهای مومن و مجتهد در آن حضور داشته که بر اساس سلایق شخصی و سیاسی تصمیمی را اتخاذ نمی کنند، بلکه بر مبنای وظیفه شرعی و تکلیف دینی خود تصمیم گیری می کنند.

 

رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی اذعان کرد: این القاب علامه سازی و علامه تراشی ها با اغراض سیاسی صورت می گیرد و برخی در داخل کشور با لقب قرار دادن اشخاص به علامه، دنبال پیاده سازی نظرات خود در درون جایگاه مهم خبرگان رهبری هستند.

 

عصمتی با اشاره به اینکه شورای نگهبان به دنبال تائید صلاحیت افراد با لیاقت و متدین برای نظام است، افزود: شورای نگهبان قانون اساسی با کمال مراقبت وظیفه خود را بخوبی انجام می دهد و افراد با لیاقت را برای مراکز مهم تصمیم سازی نظام تائید خواهد کرد و مردم با انتخاب فرد اصلح از این اقدام شورای نگهبان حمایت می کنند.

 

امام جمعه تربت حیدریه به اعضای هیئت نظارت توصیه کرد: افرادی را مورد تائید قرار دهند که دلسوز انقلاب و نظام هستند و کسانی که اهداف و آرمانهای انقلاب را قبول ندارند را از جایگاه مهم تصمیم سازی نظام دور نگه دارند.

 

وی در ادامه حماسه نهم دیماه را برای مردم تربت حیدریه به دو منظور مهم تلقی کرد و گفت: مردم تربت حیدریه 43 روز قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و در 9 دیماه 57 با تقدیم 10 شهید والامقام، مجسمه شاه را پائین آورده و عناصر و ایادی رژیم منحوس پهلوی را از شهر بیرون کرده و خودشان زمام امور را بدست گرفتند و لذا این نشان از ولایتمداری و انقلابی گری این مردم متدین و با بصیر است.

 

خطیب جمعه تربت حیدریه با انتقاد از برخی حرکات واهی در آستانه حماسه نهم دیماه مردم تربت حیدریه، گفت: برخی به دنبال این هستند که در آستانه حماسه نهم دی با حرکات واهی از قبیل برگزاری کنسرت موسیقی این حرکت انقلابی مردم را کمرنگ جلوه دهند و لذا مردم این شهرستان هوشیار و بیدار بوده و اندک در این گونه مراسم ها حضور دارند، اما ممکن است هرزه های شهرستانهای دیگر بیایند و افتخار مردم تربت حیدریه را تحت الشعاع قرار دهند.

 

عصمتی با بیان اینکه مردم در برابر اینگونه حرکات آرام نیستند و نخواهند بود، افزود: نباید جمعیت در برگزاری اینگونه مراسم ها مختلط باشد و حدود شرعی و فقهی همه مراجع و فقها باید رعایت شود.

 

وی حرکت انقلابی ملت ایران در 9 دی 88 را ناشی از بصیرت و لایتمداری دانست و عنوان داشت: مردم مومن و انقلابی ایران اسلامی وقتی دیدند که دشمنان وفتنه گران داخلی و خارجی اصل اسلام، نظام و ولایت فقیه را نشانه رفته با حضور به موقع در میدان، جواب قاطع و دندانشکنی را به دشمنان دادند که نتیجه آن یاس دشمنان خارجی و خانه نشینی سران فتنه شد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort