با حضور 8 هزار بسیجی:
اجتماع شکوه ایستادگی در تربت حیدریه برگزار شد

به گزارش تابان تربت، فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه در اجتماع بسیجیان این شهرستان ، بسیج را عامل اقتدار و استقلال نظام اسلامی ایران دانست و افزود: امروز تفکر بسیج و بسیجی به کشورهای اسلامی منطقه نفوذ کرده و این همان ثمره خون شهدا و رشادت های رزمندگانی است که در دوران جنگ تحمیلی و
به گزارش تابان تربت، فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه در اجتماع بسیجیان این شهرستان ، بسیج را عامل اقتدار و استقلال نظام اسلامی ایران دانست و افزود: امروز تفکر بسیج و بسیجی به کشورهای اسلامی منطقه نفوذ کرده و این همان ثمره خون شهدا و رشادت های رزمندگانی است که در دوران جنگ تحمیلی و فتنه های مختلف نظام با رهبری حکیمانه ولی امر مسلمین جهان پا در رکاب عشق نهاده و از آرمانهای انقلاب دفاع کردند.
سرهنگ پاسدار فرضعلی گرایلی تصریح کرد: فرهنگ و تفکر بسیج برگرفته از فرهنگ عاشورای حسینی است و بسیجیان با این تفکر و اندیشه توانستند در برابر قدرتهای قلدر دنیا با صلابت باایستند و این ایستادگی و مقاومت را الگوئی برای سایر کشورها قرار دهند.
وی ادامه داد: بسیج و نیروهای مومن انقلابی در هر زمان آماده دفاع از ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی است و دشمنان نظام بدانند همانطور که بسیجیان در دوران دفاع مقدس توانستند ابهت دو ابر قدرت شرق و غرب را در هم بشکنند امروز با رهبری حکیمانه امام خامنه ای«مدظله العالی» در برابر جریان نفوذ و غرب گرا خواهد ایستاد.
فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه گفت: تنها راه مبارزه با جبهه استکبار و مقابله با تحریم های ناجوانمردانه اقتصادی و همچنین نفوذ دشمن، حفظ روحیه بسیجی و استکبار ستیزی است و اگر بسیج و بسیجی در همه عرصه های نظام و به مانند گذشته در وسط میدان باشد، ضمن اینکه آرمانهای انقلاب حفظ می شود، بسیاری از مشکلات کشور مرتفع خواهد شد.
در این مراسم به 20 نفر از فرماندهان پایگاههای برترو اقشار بسیج لوح سپاس و هدایای اهدا شد.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰