معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی:
مردم قبل از استفاده از «واکسن آنفولانزا» از عدم حساسیت آن اطمینان حاصل کنند

به گزارش تابان تربت، سید سعید خطیبی در این خصوص گفت: کسانی که به مصرف تخم مرغ و اجزای تشکیل دهنده واکسن حساسیت دارند بایستی از تزریق واکسن آنفولانزا خودداری کنند. وی افزود: افراد بالای 65سال، مادران باردار وشیرده، افراد دارای بیماری های قلبی و عروقی، بیمارانی که از داروهای تضعیف کننده سیستم
به گزارش تابان تربت، سید سعید خطیبی در این خصوص گفت: کسانی که به مصرف تخم مرغ و اجزای تشکیل دهنده واکسن حساسیت دارند بایستی از تزریق واکسن آنفولانزا خودداری کنند.
وی افزود: افراد بالای 65سال، مادران باردار وشیرده، افراد دارای بیماری های قلبی و عروقی، بیمارانی که از داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن استفاده می کنند مانند افرادی که پیوند کلیه انجام داده اند توصیه می شود واکسن را تزریق نکنند.
خطیبی اذعان کرد: واکسن وارداتی بایستی دارای برچسب اصالت وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی باشد و تاریخ انقضاء آن حداکثر یکسال باشد و تنها از داروخانه تهیه شود .
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بهترین زمان استفاده از واکسن را اواخر تابستان و از سن 6 ماهگی به بعد اعلام کرد و افزود: تزریق تنها بصورت عضلانی وبلافاصله بعد از تحویل از داروخانه انجام گیرد و نگهداری آن تنها در یخچال و دمای 2تا 8 درجه امکان پذیر است.
انتهای پیام/
برچسب ها :واکسن آنفلوآنزا، تابان تربت، حساسیت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰