کد خبر : 5957
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۹:۱۰

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی:

مردم قبل از استفاده از «واکسن آنفولانزا» از عدم حساسیت آن اطمینان حاصل کنند

مردم قبل از استفاده از «واکسن آنفولانزا» از عدم حساسیت آن اطمینان حاصل کنند

به گزارش تابان تربت، سید سعید خطیبی در این خصوص گفت: کسانی که به مصرف تخم مرغ و اجزای تشکیل دهنده واکسن حساسیت دارند بایستی از تزریق واکسن آنفولانزا خودداری کنند.     وی افزود: افراد بالای 65سال، مادران باردار وشیرده، افراد دارای بیماری های قلبی و عروقی، بیمارانی که از داروهای تضعیف کننده سیستم

به گزارش تابان تربت، سید سعید خطیبی در این خصوص گفت: کسانی که به مصرف تخم مرغ و اجزای تشکیل دهنده واکسن حساسیت دارند بایستی از تزریق واکسن آنفولانزا خودداری کنند.

 

 

وی افزود: افراد بالای 65سال، مادران باردار وشیرده، افراد دارای بیماری های قلبی و عروقی، بیمارانی که از داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن استفاده می کنند مانند افرادی که پیوند کلیه انجام داده اند توصیه می شود واکسن را  تزریق نکنند.

 

خطیبی اذعان کرد: واکسن وارداتی بایستی دارای برچسب اصالت وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی باشد و تاریخ انقضاء آن حداکثر یکسال باشد و تنها از داروخانه تهیه شود .

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بهترین زمان استفاده از واکسن را اواخر تابستان و از سن 6 ماهگی به بعد اعلام کرد و افزود: تزریق تنها بصورت عضلانی وبلافاصله بعد از تحویل از داروخانه انجام گیرد و  نگهداری آن تنها در یخچال و دمای 2تا 8 درجه امکان پذیر است.

 

انتهای پیام/

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.