با حضور حجت الاسلام حائری:
همایش فعالان فرهنگی مساجد تربت حیدریه برگزار شد

به گزارش تابان تربت، در این همایش مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد تربت حیدریه از فعالیت 361 مسجد در سطح شهرستان خبر داد و افزود: بیش از 80 درصد از مساجد سطح شهرستان فعال هستند و در 44 مسجد نیز اقامه نماز صبح بصورت منظم انجام می شود. حجت السالام محمد یعقوبی گفت:
به گزارش تابان تربت، در این همایش مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد تربت حیدریه از فعالیت 361 مسجد در سطح شهرستان خبر داد و افزود: بیش از 80 درصد از مساجد سطح شهرستان فعال هستند و در 44 مسجد نیز اقامه نماز صبح بصورت منظم انجام می شود.
حجت السالام محمد یعقوبی گفت: 8 باب نمازخانه در اماکن تفریحی و اقامتی برای مسافران نوروزی و تابستانی در نظر گرفته شده که از امکانات مناسبی برای ادای فریضه نماز برخوردار می باشند.
وی به برگزاری ایام اعتکاف هم اشاره کرد و افزود: امسال 31 مسجد بیش از دو هزار و 149 معتکف را در خود جای داد که از این تعداد 425 برادر و هزار و 724 نفر خواهر بودند.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد تربت حیدریه تصریح کرد: برگزاری مسابقه کتاب خوانی همنام گلهای بهاری، توزیع 380 جلد کتاب به کتابخانه های مساجد، توزیع ماهنامه رواق معرفت، غبارروبی مساجد در آستانه ماه رمضان ، برخی از فعالیتهای است که بصورت مستمر در سال برای مساجد برگزار می شود.
وی مهمترین هدف برگزاری این همایش را وحدت و همدلی بین دست اندرکاران مساجد عنوان کرد و افزود: فعالان مساجد می توانند با وفاق و همدلی و برنامه ریزی در جذب جوانان و نوجوانان به مسجد اقدام کنند تا جامعه ای سالم و سراشر از معرفت دینی و بدور از ناهنجاری داشته باشیم.
شهرستان 250 هزار نفری تربت حیدریه دارای چهار بخش مرکزی، جلگه رخ، کدکن و بایگ و چهار شهر، هشت دهستان و حدود 150 روستا می باشد.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰