کد خبر : 5542
تاریخ انتشار : شنبه ۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۲

گزارش تصویری/

برداشت «طلای سرخ» از مزارع منطقه تربت حیدریه

برداشت «طلای سرخ» از مزارع منطقه تربت حیدریه

به گزارش تابان تربت، هر سال با فرارسیدن آبانماه و سرد شدن هوا، زعفران منطقه تربت حیدریه از زمینهای حاصلخیز این منطقه سر بر می دارد و تمامی زمینهای تحت پوشش این محصول را به مانند نگینی سرخ، درخشان می کند.   قالب کشاورزان این خطه در این فصل از سال مشغول جمع آوری و

به گزارش تابان تربت، هر سال با فرارسیدن آبانماه و سرد شدن هوا، زعفران منطقه تربت حیدریه از زمینهای حاصلخیز این منطقه سر بر می دارد و تمامی زمینهای تحت پوشش این محصول را به مانند نگینی سرخ، درخشان می کند.

 

قالب کشاورزان این خطه در این فصل از سال مشغول جمع آوری و توزیع و خرید و فروش زعفران هستند که رنگ بوئی با نشاط در این منطقه به ارمغان می آورد.

 

امسال به لطف الهی برداشت زعفران از زمینهای کشاورزی منطقه تربت حیدریه به قدری چشم گیر بوده که قیمت آن 50 درصد در بازارها کاهش یافته است.

 

سطح زیرکشت زعفران در ایران ۶۲ هزار هکتار است که منطقه تربت حیدریه با ۲۱ هزار هکمتار و تولید ۷۵ درصد زعفران دنیا رتبه نخست تولید زعفران را به خود اختصاص داده است.

 

79 درصد نیروی کار تربت حیدریه در گستره 90 هزار هکتاری زمینهای کشاورزی و باغی این شهرستان به کشاورزی اشتغال دارند.
بخش کشاورزی تربت حیدریه با تولید 37 نوع محصول زراعی و 31 نوع محصول باغی به ترتیب رتبه های پنجم و سوم را از این نظر در خراسان رضوی دارد

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.