معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی:
اولین مرکز سنگ شکن برون اندامی جنوب خراسان رضوی در تربت حیدریه راه اندازی شد

به گزارش تابان تربت، دکتر محمدرضا بهروز در این خصوص افزود: دستگاه سنگ شکن برون اندامی قادر به سنگ شکنی سنگ های کلیه وحالب بدون نیاز به بیهوشی است و عمل سنگ شکن بصورت سرپایی انجام و باعث جلوگیری از جراحی های بزرگ و سنگین جهت خروج سنگ می شود. وی اظهارکرد: در راستای
به گزارش تابان تربت، دکتر محمدرضا بهروز در این خصوص افزود: دستگاه سنگ شکن برون اندامی قادر به سنگ شکنی سنگ های کلیه وحالب بدون نیاز به بیهوشی است و عمل سنگ شکن بصورت سرپایی انجام و باعث جلوگیری از جراحی های بزرگ و سنگین جهت خروج سنگ می شود.
وی اظهارکرد: در راستای طرح تحول نظام سلامت که در حقیقت یکی از خدمات ارزشمند دولت به مردم شریف ایران اسلامی است ارائه خدمات در این مرکز با تعرفه دولتی است که با بهره برداری از این مرکز نیاز بیماران به مراجعه به مراکز درمانی مرکز استان برطرف خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: این دستگاه با هزینه ای بالغ بر 8 میلیارد ریال خریداری و پس از اخذ مجوزهای لازم در آینده ای نزدیک مورد بهره برداری قرار می گیرد.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
 - نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
 - نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰