بدون نظر
 
امام جمعه تربت حیدریه:
نظارت استصوابی شورای نگهبان خواسته اصیل و عمیق مردمی است/نباید اجازه داد تا افراد ناباب و واداده به تفکر غرب، در مسئولیتهای تاثیر گذار کشور حضور داشته باشند
تاریخ انتشار : ۲۰ شهریور ۱۳۹۴ در ۹:۵۴ ق.ظ
 
امام جمعه تربت حیدریه گفت: نظارت استصوابی شورای نگهبان خواسته اصیل و عمیق مردم ایران است و در طول دوران انقلاب حافظ ارزشها بوده که برخی افراد و به مناسبت های مختلف این نظارت را مورد هجمه قرار داده اند.

به گزارش تابان تربت، حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا عصمتی در خطبه های امروز نماز جمعه تربت حیدریه اذعان کرد: نظارت استصوابی شورای نگهبان پاسدار اسلامیت نظام و ارزشهای والای امام و شهداست که صیانت از این ارزشها حق الناس بوده و باید طوری عمل شود تا به مانند 37 سال گذشته این امر مهم به خوبی اجرا شود.

 

وی افزود: گاهی اوقات نظارتها تماشایی است و اثری ندارند، لذا پاسداری از شجره طیبه انقلاب که مردم بهای سنگینی برای آن پرداخت کرده اند باید مورد توجه و اهتمام ویژه ای قرار گیرد که یکی از آنها نظارت استصوابی شورای نگهبان بر امر انتخابات است.

 

رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی با تاکید بر اینکه نباید اجازه داد تا افراد ناباب به مسئولیتی در نظام برسند، افزود: شورای نگهبان مهمترین نقش را در این مسیر دارد و به هیچ عنوان نباید اجازه داد تا افراد ناباب و واداده به تفکر غرب، در پست های کلیدی و تاثیر گذار کشور حضور داشته باشند.

 

عصمتی بیان داشت: برای در امان ماندن انقلاب و پاسداری از نظام نباید به کسانی که برای آرمان های انقلاب بی تفاوت هستند و دل نمی سوزانند اجازه عرض اندام داد و این امر تنها از طریق نظارت های دقیق شورای نگهبان محقق می شود.

 

امام جمعه تربت حیدریه تصریح کرد: در طول دوران انقلاب اسلامی برخی افراد بارها و به مناسبت های مختلف نظارتهای استصوابی شورای نگهبان را مورد هجمه قرار داده اند اما به فضل الهی خواسته عمیق و اصیل مردم انقلابی ایران که همان نظارت استصوابی است به کار خود ادامه خواهد داد.

 

وی در بخشی دیگر از خطبه ها، ازدواج آسان را به خانواده ها توصیه کرد و افزود: برای کاهش در ناهنجاریها و تامین سلامت جامعه اسلامی باید سن ازدواج پائین بیاید و در ادامه آن چیزی که بر این امر الهی مترتب است فرزندان سالم و صالحی است که آینده را می سازند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort