



به گزارش تابان تربت، محمد روحانی در همایش «انجمن مهندسین ایده ال در افق 1404» منطقه تربت حیدریه اظهار داشت: حدود 15 میلیون فارغ التحصیل و فرهیخته، اکثر به اتفاق از تخصص و تکنولوژی لازم برخوردار نبوده که در شان جامعه اسلامی نیست و باید از این سرمایه عظیم نیروی انسانی بعنوان ثروت ملی و بنحو مطلوب بهره برداری و مدیریت شود.
وی تصریح کرد: ضعف در زبان انگلیسی، فقدان آموزش های لازم و برند سازی مهمترین عواملی است که مهندسین ایرانی با استقبال کمتری از طرحها و پروژه های کشورهای همسایه روبرو هستند.
روحانی نقش مهندسین را در صنعت ساخت و ساز و عمرانی بسیار مهم توصیف کرد و افزود: در احداث یک بنای ساختمانی حدود 80 شغل بصورت مستفیم و 300 شغل بصورت غیر مستقیم به این صنعت وابسته هستند و حجم زیادی از اشتغال و نیروی کار کشور را شامل می شوند، لذا هر گاه این صنعت متوقف شود بیکاری افزایش و هر گاه رونق داشته باشد اقتصاد کشور توسعه می یابد.
مسئول بسیج مهندسین خراسان رضوی به نمونه ای از آن اشاره کرد و بیان داشت: سال 1391 در مشهد مقدس برای 10 میلیون متر مکعب احداث ساختمان، پروانه صادر شده که بصورت میانگین تقریباً حدود 100 هزار میلیارد ریال گردش مالی صنعت ساختمان فقط در مشهد بوده و لذا نیاز است تا متولی این موضوع فرهیختگان و مهندسین جامعه باشند.
وی اذعان کرد: در حال حاضر رتبه 124 کشورهای دنیا هستیم در صورتیکه کشورهای هند و پاکستان جزو رتبه های یک رقمی و از جایگاه خوبی برخودارند و می طلبد خیل عظیم جامعه مهندسی را توانمند و به جامعه داخلی و خارجی معرفی کنیم.
روحانی به ابزار این موفقیت اشاره کرد و افزود: ارتقای زبان انگلیسی، آموزشهای لازم، نظارت، و دقت مهمترین عواملی است که سطح کیفی مهندسین ایرانی را ارتقا می بخشد.
وی گفت: مهندسین ایده ال و خیر خراسان رضوی تا کنون 2200 پروژه را در سطح استان طراحی و نظارت کردند.
بسیج مهندسین از سال 79 توسط تعدادی از مهندسان که در جبهههای جنگ حضور داشتند با هدف رشد و توسعه صنعت، کشاورزی وعمران در کشور تشکیل شد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید