بدون نظر
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه:
مهمترین سیاست دانشگاه آزاد توسعه تحصیلات تکمیلی است/ایجاد 17 رشته در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه
تاریخ انتشار : ۱۹ شهریور ۱۳۹۴ در ۵:۰۶ ق.ظ
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه گفت: با توجه به اینکه شرایط نسل جوان به سمت تحصیلات تکمیلی سوق داده شده، لذا توسعه تحصیلات تکمیلی از سیاست های مهم دانشگاه آزاداسلامی است و جامعه هم باید با برنامه ریزی به نیازهای آنان پاسخگو باشد.

به گزارش تابان تربت، محمد علی علیزاده در خصوص توسعه تحصیلات تکمیلی اظهار کرد: در راستای تحقق سیاست های دانشگاه آزاداسلامی و توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاداسلامی تربت حیدریه تاکنون 17 رشته در مقطع کارشناسی ارشد نیز با مجوز وزرات علوم تحقیقات و فناوری ایجاد و توسعه سایر رشته های کارشناسی در مقطع کارشناسی ارشد در دست پیگیری است.

 

وی بیان داشت: برای کیفیت بخشی به آموزش و ترمیم هرم هیات علمی طی سال گذشته تعداد 10 نفر از اعضای هیئت علمی واحد، بورسیه شده و هیئت علمی مورد نیاز نیز از طریق سامانه جذب دانشگاه آزاداسلامی تامین می گردد.

 

علیزاده با اشاره به راه اندازی اولین شرکت دانش بنیان استان های خراسان رضوی گفت: راه اندازی مرکز رشد علوم انسانی در دستور کار دانشگاه قرار گرفته و تا کنون فعالیت های خوبی صورت گرفته است.

 

رئیس دانشگاه آزاداسلامی تربت حیدریه با اشاره به افتتاح کتابخانه تخصصی استاندارد با 50هزار جلد کتاب در مجتمع فرهنگی دانشگاه اظهار کرد: کتاب های تخصصی و منابع علمی مورد نیاز دانشجویان تامین شده و تمام آزمایشگا ها و کارگاه های دانشگاه به روز و از استانداردهای لازم برخورداراست و نیز توسعه و ارتقای زیر ساخت های اینترنتی و فناوری اطلاعات در دست اقدام است.

 

وی تصریح کرد: خوابگاه دخترانه فاطمه الزهرا(س) با گنجایش 800 دانشجو بهسازی و نماکاری شد و از امکانات رفاهی از قبیل سالن بدنسازی، سالن نمایش فیلم ، نماز خانه ، اینترنت و … بهره مند است. و برای دانشجویان مقطع دکتری تخصصی امکانات ویژه ای پیش بینی گردیده است.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبرسانی خراسان رضوی در تربت‌حیدریه برخورداری ۱۰۰ درصدی مردم تربت‌حیدریه از نعمت گاز گزارش ویدیویی از آخرین وضعیت جاده تربت حیدریه به زاوه مهم‌ترین تکلیف در انقلاب اسلامی جهاد تبیین است انقلاب اسلامی الگویی نوین در مبارزه با استبداد است نگهداری راه‌های تربت‌حیدریه ۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد ۸۵۰ کیلووات برق وارد مدار برق‌رسانی تربت‌حیدریه شد افزایش ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر در شرکت نفت تربت‌حیدریه املاک و ذخایر مازاد دولت باید در خدمت مردم باشد ۳۵۰ خوابگاه متٱهلی دانشجویی سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد تیم طرقبه قهرمان مسابقات دوی صحرانوردی خراسان رضوی شد سوءمدیریت و خودتحریمی چالش‌های اصلی کشور است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort