



به گزارش تابان تربت، حجت الاسلام و المسلمین محمد عصمتی در خطبه های امروز نماز جمعه تربت حیدریه با اشاره به سخنان روز گذشته مقام معظم رهبری در جمع خبرگان اظهار کرد: نباید فکر کنیم که با متن برجام مشکلات اقتصادی کشور برطرف می شود و لذا مشکلات زمانی حل خواهد شد که دولتمردان به مردم و استعدادهای داخلی و پیاده سازی سیاست های اقتصاد مقاومتی توجه و اهتمام ویژه ای داشته باشند.
وی افزود: روی خوش نشان دادن به دشمنی که در صدد نفوذ به جامعه اسلامی است، استقلال و عزت کشور را خدشه دار می کند و محنت و ذلت را برای ملت به همراه دارد.
عصمتی با اشاره به برخی رفتارها اذعان کرد: وسیله هیچگاه هدف را توجیه نمی کند و نباید با غربی ها و جبهه استکبار طوری عمل کنیم که دشمن با نفوذ به جامعه اسلامی ستون و ارکان جامعه و ارزشهای دینی را از بین ببرد.
رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی تصریح کرد: باید بر اصول اساسی انقلاب اسلامی پایدار بمانیم و اگر لحظه ای غلفت کردیم بدانیم که دشمن به آن اکتفا نخواهد کرد و در هر زمانی برای نفوذ و ضربه به انقلاب و نظام از هر وسیله و راهبردی استفاده خواهد کرد.
امام جمعه تربت حیدریه گفت: اعتماد به ظالم و استکبار، اسلام آمریکائی را به دنبال دارد و در ادامه آن دینی بر اساس خوشنودی مستکبران و ظالمان بوجود می آید.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید