بدون نظر
 
همزمان با سراسر کشور:
تجمع اعتراض آمیز طلاب و روحانیون تربت حیدریه در محکومیت ال سعود
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردین ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۹ ق.ظ
 
طلاب و روحانیون شهرستان تربت حیدریه در پی حملات جنایتکارانه ال سعود، همزمان با سراسر کشور تجمع اعتراض آمیزی برگزار کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، در این تجمع که صبح دوشنبه در مدرسه علمیه مرحوم هراتی برگزار شد علما، روحانیون، ائمه جماعات شهر، اساتید و طلاب حوزه علمیه با شعار های سکوت هر مسلمان خیانت است به قرآن، هیهات منالذله، یا ایها المسلمون اتحدو اتحدو، وحدت را  تنها راه نجات مسلمانان از چنگال مستکبران و متجاوزان زور گو عنوان کردند.

 

علما و روحانیون در این تجمع اعتراض آمیز خواستار واکنش و موضع گیری مجامع بین المللی در خصوص کشتار مسلمانان و به ویژه زنان و کودکان شدند و بر توقف هر چه سریعتر حملات جنایتکارانه ال سعود در یمن تاکید کردند.

 

طلاب و روحانیون با حمایت از مردم مظلوم یمن از سایر مسلمانان کشورهای اسلامی خواستند برای کمک به مردم این کشور اقدام عاجل کنند.

 

همچنین تجمع کنندگان در ادامه ال سعود را مزدور جبهه کفر خواندند و تصریح کردند: خاندان ال سعود عامل ننگ دنیای اسلام  هستند و نشان دادند که لیاقت خادمی حرمین شریفین را ندارند.

انتهای پیام/

 

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه توسعه خدمات درمانی تربت‌حیدریه با سرمایه‌گذاری گسترده گرامیداشت شهدا یک جهاد مستمر است امام خمینی؛ معمار استقلال و مقابله با استکبار
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort