بدون نظر
 
کارشناس معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی:
خرید و فروش دارو و مکمل ها فقط در داروخانه ها مجاز است
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ در ۶:۳۰ ق.ظ
 
کارشناس معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:خرید و فروش دارو و مکمل ها و شیر خشک مخصوص شیرخواران در هر مکانی به جز داروخانه به هر شکل غیر قانونی و ممنوع است.

به گزارش تابان تربت، لاله نقیبی در خصوص خرید و فروش دارو و مکمل های دارو اظهار داشت: در بعضی از موارد مشاهده شده که ورزشکاران مکمل ها را  از باشگاه های بدن سازی خریداری می کنند لذا جدا از غیر قانونی بودن فروش آن ها در باشگاه ها،  این گونه مکمل ها عموماً قاچاق بوده  و از مبادی غیر قانونی وارد کشور شده و به هیچ عنوان مورد تأیید نمی باشند.

 

 

وی افزود: ازطرفی شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان خارج از کشور، از طریق تبلیغات مکرر و با ادعاهای غیر قابل اثبات اقدام به تبلیغ داروها، به ویژه داروهای ترک اعتیاد و لاغری می کنند که این محصولات غیرمعتبر و بی کیفیت خارج از سیستم توزیع قانونی دارو به فروش می‌رسند.

 

نقیبی گفت: این محصولات به دلیل اینکه شرایط حمل و نگهداری مناسبی را ندارند اثربخش نبوده و حتی تهدید کننده سلامت انسان نیز می باشند.

 

کارشناس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه تبلیغات اقلام دارویی در ماهواره ها مورد تایید وزارت بهداشت نیست.تصریح کرد: بعضی از شهروندان به علت فریبنده بودن این تبلیغات و یا قیمت ارزان تر به این محصولات روی می اورند، غافل از این که ترکیبات این محصولات دارویی نامعلوم و عوارض بسیار جدی دارند که در بعضی موارد جبران ناپذیرند.

 

وی اذعان داشت: جوش های پوستی، حساسیت، عوارض کبدی و کلیوی و قلبی و نازائی بخشی از عوارض مصرف این نوع داروها و مکمل هاست.


نقبی تاکید کرد: ارسال این موارد از طریق پست الزاماً به معنی داشتن مجوز های قانونی و اثبات بی ضرر بودن آن ها نیست. فقط محصولاتی مجازند که دارای برچسب اصالت و آرم سازمان غذا و دارو هستند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
مساجد از کارکرد اصلی خود فاصله گرفته‌اند  قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort