بدون نظر
 
بخشدار کدکن تربت‌حیدریه خبر داد:
کاهش محسوس برداشت آلوچه در کدکن
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ در ۱۰:۳۴ ق.ظ
 
بخشدار کدکن تربت‌حیدریه گفت: گزارش‌ها حاکی از کاهش قابل‌توجه میزان برداشت آلو و آلوچه در سال جاری به‌دلیل عوامل طبیعی است.

محمد جهانشیری در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی «تابان‌تربت»؛ اظهار کرد: همزمان با فصل برداشت آلوچه در منطقه کدکن به‌عنوان قطب تولید این محصول در خراسان رضوی، گزارش‌ها حاکی از کاهش قابل‌توجه میزان برداشت در سال جاری به‌دلیل عوامل طبیعی است.

وی افزود: این منطقه دارای حدود ۴۰۰ هکتار باغ آلو و ۲۰۰ هکتار آلوچه است که معمولاً سالانه حدود ۸۰۰۰ تن آلو و ۳۰۰۰ تن آلوچه تولید می‌شود.

بخشدار کدکن ادامه داد: در سال جاری، بارش برف و سرمازدگی بهاره در زمان گلدهی درختان آلوچه به برخی باغات خسارت ۶۰ درصدی و به درختان آلو خسارت ۳۰ درصدی وارد کرده و باعث کاهش تولید این محصولات شده است و به همین علت، برآورد می‌شود ۲۴۰۰ تن آلو در اواخر شهریورماه و ۱۸۰۰ تن آلوچه در ماه جاری از سطح باغات بخش کدکن برداشت شود.

جهانشیری اضافه کرد: شهر کدکن و روستاهای حاجی‌بیگی، بُرس و اسفیز از جمله مناطق تولید آلوچه در این بخش هستند.

بخشدار کدکن گفت: با وجود باغات فراوان آلو و آلوچه در منطقه کدکن، کمبود صنایع فرآوری پیشرفته در منطقه باعث شده سود بیشتری به واسطه‌ها برسد.

وی بیان داشت: منطقه کدکن به‌عنوان یکی از قطب‌های محصولات باغی در شهرستان تربت‌حیدریه، با دارا بودن باغات گسترده، نقش مهمی در تولید میوه‌های درختی دارد، اما نیازمند حمایت بیشتر برای کاهش خسارات ناشی از عوامل جوی و توسعه صنایع تبدیلی است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
سامانه هوشمند سوخت؛ موتور محرکه توزیع هدفمند صهیونیست‌ها برای نابودی ایران برنامه‌ریزی کرده بودند کاهش محسوس برداشت آلوچه در کدکن تقویت مبانی دینی، سلاح فراموش‌شده در جنگ با صهیونیسم مذاکره یک دروغ بزرگ است بازسازی حرکت نمادین کاروان اسرای کربلا در تربت‌حیدریه حسینیه شهدای ورزشکار تربت‌حیدریه به بهره‌برداری رسید مقاومت، تنها راه حفظ اسلام و تمدن اسلامی است دشمن به جنگ روانی و تفرقه‌افکنی روی آورده است نماز جمعه نهادی مردمی و بلندگوی مطالبات است سرطان روده بزرگ دومین عامل مرگ‌ومیر در تربت‌حیدریه/پوشش کم غربالگری در منطقه نگران‌کننده است آغاز عملیات انسداد چاه‌های غیرمجاز تربت‌حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort