بدون نظر
 
معاون وزیر نیرو خبر داد:
آغاز دوره گذر از ناترازی آب و انرژی
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ در ۱۰:۱۰ ق.ظ
 
معاون وزیر نیرو از آغاز دوره گذر از ناترازی به ترازمندی در حوزه آب و انرژی خبر داد و تاکید کرد: تمام درخواست‌های مطالعاتی منطقه مصوب و اجرایی خواهد شد. 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ رضایی ظهر امروز در دیدار با مسئولان تربت‌حیدریه اظهار کرد: دولت چهاردهم برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای حل ناترازی آب و انرژی در این منطقه آغاز کرده و تمام درخواست‌های مطرح‌شده توسط مسئولان محلی و نماینده مردم به صورت مصوب ابلاغ و اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه وزارت نیرو هیچ محدودیتی در خدمت‌رسانی به مردم تربت حیدریه ندارد و پیگیری‌های لازم انجام شده، افزود: همکاران این وزارتخانه با تلاش شبانه‌روزی و مدیریت جهادی اجازه نمی‌دهند مشترکان آب و برق از شرایط خشکسالی امسال لطمه جدی ببینند.

رضایی با توصیه به مردم در خوش‌مصرفی آب و برق مشارکت کنند تا فشار بر شبکه کاهش یابد، گفت: این موضوع نه تنها یک وظیفه ملی، بلکه تکلیف دینی است و همگان باید در ترویج آن کوشا باشند.

تداوم توسعه زیرساخت‌های آبی در تربت‌حیدریه

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: با تأمین اعتبارات و اجرای پروژه‌های جدید، وضعیت آب شهرستان تربت‌حیدریه به سطح پایدار‌تری رسیده است.

حسین امامی از پیشرفت پروژه‌های تأمین آب شهرستان خبر داد و تأکید کرد: با اجرای طرح‌های جدید، وضعیت تأمین آب به سطح پایدارتری رسیده است.

امامی با اشاره به تکمیل مخزن ۵ هزار متر مکعبی و بهره‌برداری آن، از برنامه‌ریزی برای احداث مخازن جدید و اجرای پروژه‌های دیگر خبر داد و افزود: با وجود نبود ردیف اعتباری مشخص، اعتبار لازم از محل تنش تأمین شده و امکان ادامه پروژه‌ها فراهم شده است.

امامی همچنین از اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های عمرانی شهرستان خبر داد و تصریح کرد: بهره‌برداری از این طرح‌ها به جز مراحل نهایی مانند آسفالت محوطه، آماده است و در همین راستا، شهرداری مسئولیت این بخش را بر عهده خواهد گرفت.

وی با اشاره به پروژه‌های روستایی، از تغییر شیوه تخصیص اعتبارات از سطح ملی به استانی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با پیشنهاد وزارت کشور، اعتبار ویژه‌ای برای رفع تنش‌های آبی تزریق شود.

امامی با تأکید بر چالش‌های تأمین آب در شهرستان، اعلام کرد: به‌رغم مشکلات مالی کشور، با تلاش‌های وزارت نیرو و اختصاص منابع جدید، شاهد جهش اعتباری در سال گذشته بوده‌اند.

وی از شهروندان خواست با مدیریت مصرف، در حفظ منابع آبی همکاری کنند و اعلام کرد که اقداماتی همچون کاهش مصرف کولرهای آبی، در کاهش فشار بر منابع آب تأثیرگذار است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
نماز جمعه نهادی مردمی و بلندگوی مطالبات است سرطان روده بزرگ دومین عامل مرگ‌ومیر در تربت‌حیدریه/پوشش کم غربالگری در منطقه نگران‌کننده است آغاز عملیات انسداد چاه‌های غیرمجاز تربت‌حیدریه ۱۰ هزار متر از معابر مسکن‌مهر تربت‌حیدریه آسفالت شد چشم مردم تربت‌حیدریه به دودکش مجتمع فولاد رخ/ پروژه‌ای با ۷۰ درصد پیشرفت در انتظار تأمین مالی  سلاح گرسنگی جنایت جدید رژیم صهیونیستی علیه کودکان غزه 0x1c8c5b6a بهبود خدمات اینترنتی در بستر فیبر نوری تربت‌حیدریه طمع‌های سیاسی نباید به وحدت آسیب بزند معلمان میدان‌دار جنگ هویتی و شناختی امروز هستند پدافند هوشمند نظام توطئه استکبار را خنثی کرد ۳ فرمان رسانه‌ای برای روایت فتح و پیروزی
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort