کد خبر : 36257
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴

هادی سیاسی کشوری:

فتنه بزرگ داخلی؛ تهدیدی فراتر از حمله نظامی است

فتنه بزرگ داخلی؛ تهدیدی فراتر از حمله نظامی است

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ محمدعلی قاسم‌زاده نداف صبح امروز در همایش نهضت روشنگری که در بقعه متبرکه بی‌بی حسنیه برگزار شد، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی‌های اخیر خود به موضوع فتنه بزرگ اشاره کرده و مختصات آن را تشریح کردند که در این فتنه، خواص جامعه بیشترین نقش

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ محمدعلی قاسم‌زاده نداف صبح امروز در همایش نهضت روشنگری که در بقعه متبرکه بی‌بی حسنیه برگزار شد، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی‌های اخیر خود به موضوع فتنه بزرگ اشاره کرده و مختصات آن را تشریح کردند که در این فتنه، خواص جامعه بیشترین نقش را در ایجاد وسوسه و نفاق ایفا خواهند کرد.

وی تصریح کرد: خواص به عنوان افراد برجسته و شناخته‌شده جامعه، شامل مجتهدان، مداحان، قاریان، هنرمندان، وزرا، رؤسای جمهور و نمایندگان مجلس سابق ممکن است در مسیر باطل قرار گیرند، کما اینکه این موضوع مسبوق به سابقه است.

نداف گفت: در سال ۱۴۰۱، فتنه زن، زندگی، آزادی با هدف مخدوش کردن چهره انقلاب و نظام شکل گرفت که عمدتاً توسط چهره‌ها و بازیگران هدایت شد، در عین حال رهبر معظم انقلاب این حرکت را اغتشاش نامیدند.

این هادی سیاسی اظهار کرد: رهبری در نماز عید فطر تأکید کردند که نگرانی از حمله نظامی آمریکا وجود ندارد، اما فتنه بزرگ داخلی می‌تواند تهدیدی جدی باشد، در عین حال رهبر انقلاب هشدار دادند که مذاکره با آمریکا نباید به شرطی برای اقتصاد و معیشت مردم تبدیل شود و این موضوع نباید در جامعه پمپاژ شود.

وی افزود: رهبر انقلاب جامعه را به دو دسته انقلابی و غیرانقلابی تقسیم کردند و غیرانقلابی‌ها را نه به عنوان ضدانقلاب، بلکه به عنوان افراد بی‌تفاوت معرفی کردند.

انتهای خبر/

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.