کد خبر : 36254
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۳۰

هادی سیاسی کشوری:

مذاکره باید اصول انقلاب را حفظ کند

مذاکره باید اصول انقلاب را حفظ کند

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ محمدعلی قاسم‌زاده نداف صبح امروز در جمع هادیان سیاسی تربت حیدریه که به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی برگزار شد، به موضوع مذاکره ایران و آمریکا پرداخت و تأکید کرد: در مذاکرات نباید اصول انقلاب خدشه‌دار شود و لایه‌های سخت نظام آسیب ببیند و مذاکرات باید با غیرت

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ محمدعلی قاسم‌زاده نداف صبح امروز در جمع هادیان سیاسی تربت حیدریه که به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی برگزار شد، به موضوع مذاکره ایران و آمریکا پرداخت و تأکید کرد: در مذاکرات نباید اصول انقلاب خدشه‌دار شود و لایه‌های سخت نظام آسیب ببیند و مذاکرات باید با غیرت و شرافت انجام شود.

وی با اشاره به اهداف بلندمدت جمهوری اسلامی، از جمله راه‌اندازی نهضت جهانی و تشکیل تمدن اسلامی، تأکید کرد: حمایت از مقاومت و مظلومان نباید فراموش شود.

وی همچنین بینش عمیق و درک مناسب از روابط بین‌الملل توسط رهبری را برگرفته از منظومه فکری امام خمینی (ره) دانست.

قاسم‌زاده نداف با انتقاد از شرطی کردن کشور به مذاکرات، اظهار داشت: تجربه دهه ۹۰ و برجام نشان داده است که نباید کشور را معطل مذاکرات کرد، در عین حال سرمایه‌گذاری داخلی بسیار مهم است و مردم به جای سرمایه‌گذاری در دلار و طلا، پول خود را در مسیر تولید قرار دهند.

وی همچنین به اهداف آمریکا در مذاکرات اشاره کرد و گفت: ارعاب، تهدید و فضاسازی روانی از جمله ابزارهای آمریکایی‌ها برای پیشبرد اهدافشان است، البته مشکل آمریکا با جمهوری اسلامی ایران هویتی است و اصل وجود ایران اسلامی مستقل و مقتدر را نمی‌پذیرد.

قاسم‌زاده نداف به اولویت‌های کشور اشاره کرد و گفت: اقتصاد و معیشت باید در صدر توجهات قرار گیرد، نه مسائلی مانند تغییر پایتخت یا رفع فیلتر که دغدغه اصلی مردم نیست.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.