بدون نظر
 
فرمانده لشکر عملیاتی مردم پایه پنج نصر تٱکید کرد؛
حفظ سرمایه اجتماعی کلید موفقیت در مقابل تهدیدات منطقه‌ای
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۴۰۳ در ۵:۴۲ ق.ظ
 
فرمانده لشکر عملیاتی مردم پایه پنج نصر به نقش بسیج در کاهش بحران‌ها و تقویت نظام اسلامی اشاره کرد و افزود: حفظ سرمایه اجتماعی کلید موفقیت در مقابل تهدیدات منطقه‌ای است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ سرهنگ هادی نیازی صبح امروز در آئین تکریم و معارفه فرماندهان گردان ۱۳ امام حسین علیه‌السلام تربت‌حیدریه به تشکیل گردان‌های امام حسین علیه‌السلام در سال ۸۷ با شاکله نیروهای بسیج اشاره کرد و گفت: هر جا که بسیج در کنار انقلاب و نظام بوده، مشکلات و بحران‌ها کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: بسیج در حوزه‌های آمادگی دفاعی، محرومیت‌زدایی، سازندگی، بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی به مردم، به‌ویژه در زمینه سلامت عمومی و مقابله با کرونا، با روحیه جهادی وارد میدان شده است.

وی افزود: فلسفه راه‌اندازی گردان‌های امام حسین علیه‌السلام، تغییر در ساختار رزم لشکرهای سپاه بود. در اواخر دهه ۸۰، با بررسی‌های انجام‌شده، مقرر شد یک گردان از بسیج در رده‌های عملیاتی لشکرهای رزمی تشکیل شود.

فرمانده لشکر عملیاتی مردم پایه پنج نصر اضافه کرد: علی‌رغم هشدارهای اطلاعاتی و عملیاتی، سرمایه اجتماعی که از حریم سوریه دفاع می‌کرد، امروز دیگر به میدان نیامد، چون با نفوذ دشمن بسیج وطنی در این کشور منحل شده بود؛ لذا حفظ سرمایه اجتماعی نظام اسلامی امری لازم و ضروری است.

فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید قاجاریان شمال شرق کشور به نقش بسیج در کاهش بحران‌ها و تقویت نظام اسلامی اشاره کرد و افزود: حفظ سرمایه اجتماعی کلید موفقیت در مقابل تهدیدات منطقه‌ای است.

دشمن به‌دنبال تضعیف تفکر بسیج در منطقه است

فرمانده سپاه ناحیه بسیج تربت حیدریه گفت: دشمن به این نتیجه رسیده که از ایده و تفکر بسیج شکست خورده، در عین حال در اتفاقات سوریه با انحلال بسیج وطنی این کشور سقوط کرد و امروز هم دشمن دنبال خلع سلاح حشدالشعبی با روش‌های گوناگون است.

علی یعقوبیان افزود: امروز دشمن به دنبال آن است که تفکر و مکتب بسیج را تضعیف کند، لذا تنها راه مقابله با استکبار و استعمار تفکر بسیج به‌عنوان یک ابزار ملی و قدرت منطقه‌ای است.

وی بیان کرد: اگر بسیج نباشد کارها به نحو احسن انحام نمی شود، لذا موفقیت در مأموریت و اجرای فرامین رهبری در گرو تقویت بسیج است.

فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه اظهار کرد: امروز دشمن به دنبال فاصله انداختن بین حاکمیت و مردم است و با تمام توان تلاش خود را بکار بسته تا مؤلفه‌های قدرت در این کشور اعم از بسیج و سایر نیروی‌های مسلح را تضعیف کند.

در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های چهار ساله سرهنگ علی رمضان‌نژاد در فرماندهی گردان ۱۳ امام حسین علیه‌السلام سرگرد پاسدار رسول جهانشیری به عنوان فرمانده جدید این گردان معرفی شد.

در حال حاضر، ۲۳ گردان امام حسین علیه‌السلام تحت فرماندهی لشکر عملیاتی مردم پایه ۵ نصر در استان‌تشکیل شده و در مأموریت‌های شمال شرق در حال فعالیت هستند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
همدلی ملی؛ پشتوانه نیروهای مسلح  امروز در یک جنگ ترکیبی و شناختی قرار گرفتیم تربت‌حیدریه میزبان رقابت‌های فوتسال لیگ خراسان‌رضوی قیام امام حسین(ع) الگوی جاودانه مبارزه با استبداد رهبر انقلاب فرمانده مستقیم جنگ در شرایط سخت بودند موشک‌های ایرانی زیرساخت‌های اسرائیل را نابود کرد  اختلاف‌ها را پشت درهای بسته حل کنید قدرت بازدارنده ابران استکبار را به زانو درآورد رقابت سخت مساجد با فضای مجازی برای جذب نوجوانان/لزوم تغییر برنامه‌ریزی سنتی گزارش ویدیویی تاسوعا و عاشورای حسینی در تربت‌حیدریه روایت تصویری از عاشورای حسینی در تربت‌حیدریه تأکید امام جمعه تربت‌حیدریه بر نقش زنان در عاشورا
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort