با حضور رییس مجلس؛
مجموعه آبی آبشار در تربتحیدریه به بهرهبرداری رسید

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ رئیس اداره ورزش و جوانان تربتحیدریه در آئین بهرهبرداری این پروژه اظهار کرد: عملیات ساخت مجموعه آبی آبشار واقع در بوستان پیشکوه به مساحت یک هکتار از سال ۹۸ آغاز شدهبود که امروز با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی افتتاح شد. مجید رضایی با بیان اینکه برای
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ رئیس اداره ورزش و جوانان تربتحیدریه در آئین بهرهبرداری این پروژه اظهار کرد: عملیات ساخت مجموعه آبی آبشار واقع در بوستان پیشکوه به مساحت یک هکتار از سال ۹۸ آغاز شدهبود که امروز با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی افتتاح شد.
مجید رضایی با بیان اینکه برای ساخت این پروژه تفریحی ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است، افزود: در این پروژه برای هر شیفت ۳۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.
وی بیان کرد: مجموعه آبی آبشار دارای بخشهای سونا، استخر کودک، استخر بزرگسالان، جکوزی، حمام ترکی، اتاق بازی کودک، زمین تنیس، سالن ماساژ، کافی شاپ و رستوران است.
امروز همچنین رئیس مجلس و هیٱت همراه از استخر در حال ساخت شهدای غواص شهرک ولیعصر(عجلالله) تربتحیدریه بازدید کردند.
رئیس اداره ورزش و جوانان تربتحیدریه گفت: برای ساخت این استخر که از ۱۷ سال قبل عملیات ساخت آن آغاز شده، تاکنون ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار توسط دولت هزینه شدهاست.
رضایی با بیان اینکه اکنون ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم با بذل توجه مسئولان ارشد کشور و به خصوص مقام عالی وزارت، دهه فجر امسال افتتاح و زمینه اشتغال مستقیم ۱۰ نفر در هر شیفت فراهم آید.
انتهای خبر/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰