مسئول کاروان پیاده در خصوص این سفر درگفتگو با خبرنگار تابان تربت، افزود: این کاروان 60 نفره متشکل ازجوانان، دانشجویان، طلاب و دیگر اقشار مردم مسافت 270 کیلومتری گناباد به مشهد را بمدت 10 روز پیاده طی می کنند.
محمد سبحانی اظهار کرد: اعضای این کاروان هر سال به عشق حضرت امام رضا (ع) وبدون احساس خستگی و نگرانی این مسیر را طی می کنند.
وی به اجرای برنامه های طول مسیر اشاره کرد و افزود: برنامه های متنوع فرهنگی و مذهبی و همچنین تربیتی در طول مسیر بخصوص در شبها برای اعضای کاروان برگزار می شود تا خودسازی و سعادت از روی شوق زیارت حاصل شود.
مسئول کاروان زائران پیاده گناباد گفت: هدف اصلی از راه اندازای این کاروان احیای سیره ائمه اطهار (ع) و تزکیه نفس و زیارت حضرت امام رضا(ع) می باشد.
وی یادآور شد: اعضای این کاروان پیاده علاوه بر زیارت مرقد مطهر امام هشتم(ع) از سایر اماکن مقدس و آثار تاریخی در طول مسیر دیدن خواهند کرد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید