کاروان پیاده زائران امام رضا(ع) وارد تربت حیدریه شد

مسئول کاروان پیاده در خصوص این سفر درگفتگو با خبرنگار تابان تربت، افزود: این کاروان 60 نفره متشکل ازجوانان، دانشجویان، طلاب و دیگر اقشار مردم مسافت 270 کیلومتری گناباد به مشهد را بمدت 10 روز پیاده طی می کنند. محمد سبحانی اظهار کرد: اعضای این کاروان هر سال به عشق حضرت امام رضا (ع)
مسئول کاروان پیاده در خصوص این سفر درگفتگو با خبرنگار تابان تربت، افزود: این کاروان 60 نفره متشکل ازجوانان، دانشجویان، طلاب و دیگر اقشار مردم مسافت 270 کیلومتری گناباد به مشهد را بمدت 10 روز پیاده طی می کنند.
محمد سبحانی اظهار کرد: اعضای این کاروان هر سال به عشق حضرت امام رضا (ع) وبدون احساس خستگی و نگرانی این مسیر را طی می کنند.
وی به اجرای برنامه های طول مسیر اشاره کرد و افزود: برنامه های متنوع فرهنگی و مذهبی و همچنین تربیتی در طول مسیر بخصوص در شبها برای اعضای کاروان برگزار می شود تا خودسازی و سعادت از روی شوق زیارت حاصل شود.
مسئول کاروان زائران پیاده گناباد گفت: هدف اصلی از راه اندازای این کاروان احیای سیره ائمه اطهار (ع) و تزکیه نفس و زیارت حضرت امام رضا(ع) می باشد.
وی یادآور شد: اعضای این کاروان پیاده علاوه بر زیارت مرقد مطهر امام هشتم(ع) از سایر اماکن مقدس و آثار تاریخی در طول مسیر دیدن خواهند کرد.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰