کد خبر : 35513
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۸:۲۱

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی:

تمامی فعالیت‌های نوغانداری از مالیات معاف شدند

تمامی فعالیت‌های نوغانداری از مالیات معاف شدند

محسن زنگنه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ اظهار کرد: با توجه به اینکه همه کالاها اعم از خرید و فروش، مشمول ۹ درصد مالیات ارزش بر افزوده می‌شود، اما برخی از این کالاها نیز بر اساس قانون مالیات بر ارزش افزوده معاف از مالیات هستند. وی تصریح کرد: در حوزه زنجیره

محسن زنگنه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ اظهار کرد: با توجه به اینکه همه کالاها اعم از خرید و فروش، مشمول ۹ درصد مالیات ارزش بر افزوده می‌شود، اما برخی از این کالاها نیز بر اساس قانون مالیات بر ارزش افزوده معاف از مالیات هستند.

وی تصریح کرد: در حوزه زنجیره ابریشم واردات کالای ابریشم از پرداخت مالیات ارزش افزوده معاف است، اما متٱسفانه پیله کرم ابریشم این معافیت را ندارد و به اشتباه در قانون کرم ابریشم بیان شده است و این در حالی‌ است که کرم ابریشم اصلاً واردات ندارد و آنچه که هست پیله کرم ابریشم است.

نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه‌ولات در مجلس شورای اسلامی افزود: بر همین اساس قیمت پیله کرم ابریشم نیز افزایش پیدا کرده بود و عملاً ابریشم‌کشی و نوغانداری با مشکلات و چالش‌های جدی مواجه بود.

زنگنه گفت: تقریبٱ بیش از یک سال با وزارت اقتصاد و سازمان امور مالیاتی رایزنی کردیم و آنها هم اعلام کردند چون قانون است کاری از دست ما بر‌نمی‌آید و باید مجلس قانون را اصلاح کند.

این نماینده مجلس اضافه کرد: بر همین اساس طی هفته جاری این قانون اصلاح شد و بر اساس مصوبه جدید مجلس شورای اسلامی تمامی فعالیت‌های نوغانداری اعم از تولید تخم ابریشم، نوغانداری، واردات پیله ابریشم و در نهایت ابریشم از مالیات بر ارزش افزوده معاف است و این اتفاق مبارکی برای صنعت ابریشم‌کشی و نوغانداری در خراسان بزرگ است.

زنگنه بیان کرد: ابریشم کشان شهر بایگ تربت حیدریه در سه دهه قبل با راه اندازی ۲۵۰۰ کارگاه ابریشم کشی در منازل خود و در شرایطی بسیار سخت ۷۰ درصد نخ ابریشم کشور را با کیفیت بالا تولید و روانه کارخانه های نساجی می‌کردند.

وی گفت: ایجاد اشتغال برای ۵ هزار نفر، تولید ثروت برای منطقه و تامین بخش عمده نخ ابریشم کشور از مزایای مهم این کارگاههای ابریشم کشی به شمار می‌رود.

شهر بایگ تربت حیدریه و روستای ملی بسک از توابع این بخش به عنوان پایتخت ابریشم ایران شناخته می‌شود.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.