به گزارش تابان تربت، عباس ترکمان زاده در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای امسال تا کنون خیرین و نیکوکاران تربت حیدریه بالغ بر چهار میلیارد ریال کمک های نقدی و غیر نقدی خود را به محرومین و نیازمندان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) اهدا کردند.
وی بیان کرد: کمکهای خیرین در عرصه های درمان، تحصیل، اشتغال، تامین جهیزیه و بدهی بین نیازمندان و مددجویان کمیته امداد تقسیم شده است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تربت حیدریه گفت:همچنین مردم خیر و نوعدوست شهرستان تربت حیدریه در سال گذشته ۳۰۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال مشارکتها و مساعدتهای نقدی و غیر نقدی خود را به کمیته امداد اهدا کردند.
ترکمان زاده افزود: بیش از 16 هزار نفر در قالب هشت هزار و 835 نفر در تربت حیدریه ضمن دریافت مستمری ماهیانه از سایر خدمات این نهاد نیز استفاده می کنند.
وی یادآورشد: 830 یتیم در شهرستان تربت حیدریه تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند که حدود سه هزار حامی به عناوین مختلف از ایتام حمایت می کنند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید