بدون نظر
 
امام جمعه تربت حیدریه:
رئیس جمهور باید به مبانی انقلاب پایبند باشد
تاریخ انتشار : ۰۱ تیر ۱۴۰۳ در ۹:۲۷ ق.ظ
 
امام جمعه تربت‌حیدریه بر مشارکت حداکثری در انتخابات تاکید کرد و گفت: رئیس جمهور باید به مبانی انقلاب پایبند باشد، چرا که چشم همه آزادیخواهان جهان حتی در قلب آمریکا و اروپا به جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ حجت‌الاسلام سید محمد معلمی، در آئین خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه تربت‌حیدریه اظهار کرد: مشارکت حداکثری در انتخابات اولویت اصلی است و هرچه مشارکت بالاتر باشد قدرت نظام بالاتر می‌رود و کاهش مشارکت طمع دشمنان را افزایش می‌دهد.

وی تصریح کرد: انتخاب اصلح دومین اولویت مهم در انتخابات است که در گام نخست ضمن تقدیر از سازمان صدا و سیما که در این فرصت کم شرایط مناظرات را فراهم کرد، می‌توان با دیدن این مناظرات اصلح را انتخاب کرد.

معلمی اضافه کرد: باید به کسی که به مبانی انقلاب پایبند است رٱی داد، امروز همه آزادیخواهان جهان حتی در قلب آمریکا و اروپا چشم به جمهوری اسلامی ایران دارند، لذا این انقلاب و نظام نباید تضعیف شود و کسی دستاوردهای آن را کم فروغ جلوه دهد.

خطیب جمعه تربت‌حیدریه افزود: سیاه‌نمایی در انتخابات و مناظرات برای بدست اوردن رأی خاکستری کمال بی‌انصافی است، این همه دستاورد در این ۴۵ سال را نادیده بگیریم و از آب گل آلود بخواهیم ماهی بگیریم کار به جای نمی‌رسد. البته منکر کمبودها و مشکلات نیستیم اما باید انصاف داشته‌باشیم.

وی ادامه داد: رئیس جمهور باید دشمن شناس و دشمنان از او واهمه داشته‌ باشند، متاسفانه برخی دشمنی دشمنان را قبول ندارند و هنوز فکر می‌کنند آمریکا و کشورهای غربی دوست ما هستند، کما اینکه خودشان در بطن ماجرا بودند و برای بازگشت از کنفرانس امنیتی مونیخ به هواپیمای آنها بنزین نمی‌دادند و با حقارت از وزارت دفاع المان بنزین می‌گیرند، اما باز هم می‌خواهند راه غلط گذشته را ادامه دهند.

امام جمعه تربت‌حیدریه به مردم توصیه کرد: رأی سفید و باطله ندهید و تلاش کنید در یک هفته بافیمانده یک اصلح را برای ریاست جمهوری انتخاب کنید.

تاکید بر برگزاری باشکوه جشن‌های خیابانی و اطعام روز غدیر 

امام جمعه تربت‌حیدریه بر برگزاری باشکوه جشن خیابانی و اطعام روز غدیر تاکید کرد و گفت: اطعام روز غدیر بسیار تاکید شده و این اهمیت این روز بزرگ را می‌رساند، لذا هر کس هر مقدار در توان دارد به اندازه وسع خود اطعام کند.

معلمی بیان کرد: معنای لغوی ولایت در زبان عربی به آنچه که شدت وابستگی و نزدیکی را با هم داشته‌باشد و این نوع در هم تنیدگی را ولایت می‌گویند و ارتباط تنگاتنگ با ولی و امام جامعه است، در عین حال در زمانی که امام معصوم علیه السلام وجود دارد از نعمتش برخورداریم،، لذا افرادی همچون سلمان، مقداد و اباذر را نمی‌توان از امیرالمومنین علیه السلام جدا کرد.

وی افزود: امروز باید همان ولایت و مطیع محض بودن را با رهبر جهان اسلام تجربه کنیم تا ظهور ان‌شاالله شکل بگیرد.

انتهای خیر/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
نماز جمعه نهادی مردمی و بلندگوی مطالبات است سرطان روده بزرگ دومین عامل مرگ‌ومیر در تربت‌حیدریه/پوشش کم غربالگری در منطقه نگران‌کننده است آغاز عملیات انسداد چاه‌های غیرمجاز تربت‌حیدریه ۱۰ هزار متر از معابر مسکن‌مهر تربت‌حیدریه آسفالت شد چشم مردم تربت‌حیدریه به دودکش مجتمع فولاد رخ/ پروژه‌ای با ۷۰ درصد پیشرفت در انتظار تأمین مالی  سلاح گرسنگی جنایت جدید رژیم صهیونیستی علیه کودکان غزه 0x1c8c5b6a بهبود خدمات اینترنتی در بستر فیبر نوری تربت‌حیدریه طمع‌های سیاسی نباید به وحدت آسیب بزند معلمان میدان‌دار جنگ هویتی و شناختی امروز هستند پدافند هوشمند نظام توطئه استکبار را خنثی کرد ۳ فرمان رسانه‌ای برای روایت فتح و پیروزی
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort