کد خبر : 34195
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۹

رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی:

آیت‌الله رئیسی زندگی خود را وقف خدمت به مردم کرد

آیت‌الله رئیسی زندگی خود را وقف خدمت به مردم کرد

آیت‌الله محمدرضا عصمتی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ با ابراز تاثر از سانحه بوجود آمده‌ برای کاروان رئیس جمهور که منجر به شهادت آنان‌ شد، اظهار کرد: وقتی زندگی آیت‌الله رئیسی را بررسی می‌کنیم مصداقی از روایات شریف پیامبر اکرم «صلی الله علیه و اله و سلم» را در دوران خدمت آن

آیت‌الله محمدرضا عصمتی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ با ابراز تاثر از سانحه بوجود آمده‌ برای کاروان رئیس جمهور که منجر به شهادت آنان‌ شد، اظهار کرد: وقتی زندگی آیت‌الله رئیسی را بررسی می‌کنیم مصداقی از روایات شریف پیامبر اکرم «صلی الله علیه و اله و سلم» را در دوران خدمت آن عزیز را در نظام اسلامی مشاهده می‌کنیم. 

وی تصریح کرد: آیت‌الله رئیسی بدون هیچ‌گونه ملاحظه و توقعی خودش را وقف خدمت به مردم و تلاش برای رفع مشکلات کشور و مبارزه با فساد کرد.

امام جمعه سابق تربت‌حیدریه افزود: سفرهای متعدد آیت‌الله رئیسی در دوران ریاست جمهوری و بازدید از مناطق محروم و نشستن پای صحبت محرومان و نیازمندان جامعه گواه این ادعاست و از شاخصه‌های مهم فعالیت جهادی و انقلابی آن‌ مرد بزرگ بود.

عصمتی گفت: این شهید گرانقدر متواضعانه و با مجاهدت شبانه‌روزی مشغول خدمت بود و از نافع‌‌ترین افراد برای مردم بود.

رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی اظهار داشت: خداوند متعال فرموده‌است اشخاص مهم هستند اما اهمیت اشخاص باعث نمی‌شود راه را گم کنیم، در عین حال ملت ایران راه خود را پیدا کرده و آن عزت و سربلندی است، لذا حرکت ملت ایران با شهادت عزیزانش متوقف نخواهد شد، بلکه آنان را مصمم‌تر می‌کند تا این مسیر را با قدرت بیشتر ادامه دهند.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.