کد خبر : 34174
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱

با حضور مسئولان محلی؛

بخش ویژه بیمارستان امام حسین علیه‌السلام تربت‌حیدریه به بهره‌برداری رسبد

بخش ویژه بیمارستان امام حسین علیه‌السلام تربت‌حیدریه به بهره‌برداری رسبد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تخلیلی «تابان تربت»؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه صبح امروز در آئین بهره‌برداری بخش ویژه بیمارستان امام حسین علیه‌السلام اظهار کرد: یکی از تقاضاهای مردم در سطح منطقه وجود یک بیمارستان خصوصی و بهره‌مندی بیماران و همراهان از امکانات رفاهی و ویژه بود تا از عزیمت به مشهد ممانعت شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تخلیلی «تابان تربت»؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه صبح امروز در آئین بهره‌برداری بخش ویژه بیمارستان امام حسین علیه‌السلام اظهار کرد: یکی از تقاضاهای مردم در سطح منطقه وجود یک بیمارستان خصوصی و بهره‌مندی بیماران و همراهان از امکانات رفاهی و ویژه بود تا از عزیمت به مشهد ممانعت شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بخشی از مردم برای خدمات ویژه و رفاهی به مرکز استان مراجعه می‌کنند برآن شدیم تا این امکانات  را در این خطه فراهم کنیم، لذا طبقه چهارم بیمارستان امام حسین‌ علیه‌السلام را به به این مهم اختصاص دادبم.

ابراهبمی پور افزود: دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه این شرایط را دارد که بهترین خدماتی که در بیمارستانهای رضوی و سینای مشهد ارایه می‌شود را در بیمارستان امام حسین علیه‌السلام به مردم جنوب خراسان رضوی ارایه کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه با بیان ابنکه با افتتاح این بخش یکی از شاخصه‌های ماندگاری پزشکان که داشتن امکانات رفاهی برای بیماران و پزشکان محقق شده، گفت: هیچ بیماری از اورژانس به این بخش منتقل نمی‌شود و بابد انتقال بیمار با خواست خودش باشد.

ابراهیمی‌پور بیان کرد: این بخش با ۹۰۰ متر مربع زیربنا در قالب ۱۳ اتاق خصوصی و با امکانات و تجهیزات هتلینگ کامل رفاهی برای بیمار و همراه با هزینه‌بری ۵۰ میلبارد ریال در مدت ۱۰ ماه احداث شده‌است.

وی در خصوص پرداختی بیماران در ابن بخش گفت: بیماران بستری در این بخش تحت پوشش بیمه پایه و آن قسمتی که بیمه پوشش ندهد را بیمار می‌تواند از بیمه تکمیلی استفاده کند و چنانچه هیچ بیمه‌ای هم ندارد پرداختی آزاد بیماران بسیار پائین تر از بیمارستان‌های خصوصی است.

دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه با تحت پوشش قراردادن شهرستان‌های تربت‌حیدریه، مه‌ولات و زاوه به ۴۰۰ هزار نفر در جنوب خراسان رضوی خدمات آموزشی، بهداشتی و درمانی ارایه می‌کند.

این دانشگاه ۲ بیمارستان ۲۷۲ تختخوابی و ۱۹۰ تختخوابی امام حسین علیه‌السلام و شهدای نهم دی در تربت‌حیدریه و دو بیمارستان ۳۲ تختخوابی راشد و امام رضا علیه السلام در زاوه و مه‌ولات دارد.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.