بدون نظر
 
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
مهم‌ترین چالش جهش تولید در تربت‌حیدریه جذب سرمایه‌گذار است
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ در ۱۱:۱۵ ق.ظ
 
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی‌گفت: یکی از چالش‌های مهم جهش تولید در تربت‌حیدریه جذب سرمایه‌گذار است و متاسفانه خدمات به سرمایه‌گذار و تولید کننده در این خطه راضی کننده نیست و بروکراسی‌های اداری طولانی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ محسن زنگنه ظهر امروز در نشست شورای اداری تربت‌حیدریه اظهار کرد: یکی از چالش‌های جهش تولید در تربت‌حیدریه جذب سرمایه‌گذار است و متاسفانه خدمات به سرمایه گذار و تولید کننده در این خطه راضی کننده نیست و بروکراسی‌های اداری طولانی است. .

 

وی تصریح کرد: در عین حال چند سرمایه‌گذار خوب در ماه پایانی پارسال جذب شدند و در اردیبهشت دو اتفاق مهم در تربت‌حیدریه کلید خواهد خورد، اما رفع موانع برای سرمایه گذار در حیطه مدیران شهرستان است.

 

زنگنه از نوع برگزاری جلسات شورای اداری انتقاد کرد و افزود: جلسات شورای اداری باید خروجی مناسبی داشته‌باشد و اکتفا به سخنرانی خوب نیست، لذا باید دستور جلسات در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی عملیاتی و مدیران نیز در همین حوزه آمادگی لازم را داشته‌باشند.

 

نماینده مردم تربت‌حیدریه در مجلس، راه اندازی شورای تسهیل برای رفع موانع تولید را در این خطه ضروری برشمرد و گفت: شورای تسهیل با یک دبیرخانه قوی می‌تواند مشکلات موانع تولید را با مدیران کل استانی برطرف کند.

 

زنگنه ادامه داد: جذب سرمایه‌گذار و اشتغال مهم‌ترین اولویت خطه تربت‌حیدریه باید باشد و مدیران دستگاههای اجرایی با راهبرد تکریم سرمایه‌گذار و احصای موانع تولید به دنبال رفع آن باشند.

 

علت عقب‌ماندگی تربت‌حیدریه مسایل سیاسی است

 

نماینده مردم تربت‌حیدریه گفت: به تحقیق اعلام می‌کنم علت عقب‌ماندگی تربت‌حیدریه، مسایل سیاسی است و متاسفانه کسانی هم که در حوزه سیاسی وارد می‌شوند بلوغ سیاسی لازم را ندارند و بین رقابت و کار نمی‌توانند تمیز قائل باشند، کما اینکه ما اصولگرا و اصلاح طلب منتقد در مجلس داریم اما بر سر مسایل کلان کشور با هم همکاری می‌کنند.

 

زنگنه افزود: برخی‌ها در قالب خیریه می‌خواهند پول پاشی کنند و دستگاههای نظارتی و امنیتی باید ورود کنند، در عین حال مجموعه خیریه‌ای که باید در خدمت خیرین و مردم باشد به پایگاه سیاسی تبدیل شده، لذا قرار نیست مراکز دولتی و رسمی ما به پایگاه سیاسی تبدیل شوند.

 

این نماینده مجلس اظهار داشت: هرکس در این شهرستان بتواند برای مردم کار کند حتی مخالف نماینده و فرمانده هم باشد ما از او حمایت می‌کنیم، لذا از مدیران دستگاههای اجرایی تقاضا داریم به شایعات توجه نکنند و تا می‌توانند برای شهرستان کار کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: امسال حدود ۵۰ میلیارد تومان برای تربت‌حیدریه بودجه عمرانی داریم و بهتر است با توجه به اینکه سال آخر دولت سیزدهم می‌باشد بودجه را به گونه‌ای توزیع کنیم که با این اعتبار چند پروژه به اتمام برسد و این همراهی و تعامل مدیران را می‌طلبد.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه توسعه خدمات درمانی تربت‌حیدریه با سرمایه‌گذاری گسترده گرامیداشت شهدا یک جهاد مستمر است امام خمینی؛ معمار استقلال و مقابله با استکبار ایران مسیر پیشرفت را با خودباوری و اراده می‌پیماید
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort