



به گزارش تابان تربت، حجت الاسلام و المسلمین مهدی شریعتی تبار در خطبه های امروز نماز جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: غربی ها در یک اقدام سریع و با ذوق زدگی، قطعنامه ای را با پیش نویس آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل به تصویب رساندند تا اهداف جبهه استکبار بنحوی تامین شود.
شریعتی تبار اذعان داشت: متن برجام باید ساز و کار قانونی خود را طی کند و مجلس شورای اسلامی و شورای عالی امنیت ملی در خصوص منافع ملت و نظام ایران تصمیم نهایی را می گیرند.
وی خطاب به غربی ها افزود: اگر فکر می کنید که با یک جمع بندی در متن برجام موجودیت رژیم غاصب و کودک کش اسرائیل تامین می شود کور خواندید و این را بدانید که مبارزه با اسرائیل و استکبار آرمان اصلی انقلاب اسلامی است و هر روز بر ناامنی این غده سرطانی افزوده خواهد شد.
مدیر عامل بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی گفت: آمریکا قطعاً در مذاکرات هسته ای قصد خدعه و دبه درآوردن دارد، چرا که این رفتار و کردار در سابقه و کارنامه آنها به مراتب در طول تاریخ ثبت و ضبط شده است.
شریعتی تبار شکوفائی اقتصاد کشور را مستلزم همدلی و تغییر در ساختارها دانست و افزود: نباید اوضاع اقتصادی کشور را به این متن برجام گره زد و باید با توکل به خدا و اتکا به نیروهای مومن و انقلابی و میدان دادن به آنها و همچنین حمایت از تولید و سرمایه ایرانی روز به روز اقتصاد خود را قوی تر کنیم.
امام جمعه تربت حیدریه تصریح کرد: تا زمانی که ملت ایران بر آرمانهای خود استوار باشد جبهه استکبار با خدعه و نیرنگ و توطئه به دنبال فروپاشی نظام اسلامی ایران خواهد بود.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید