بدون نظر
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه عنوان کرد؛
شرکت هزار دانشجوی دانشگاه آزاد تربت‌حیدریه در اردوهای جهادی
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۲ در ۱:۰۴ ب.ظ
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه گفت: شمار دانشجویان بسیجی این دانشگاه هزار و ۳۰۰ نفر است که از این تعداد ۸۰۰ دانشجوی بسیجی خواهر و  همگی آنها در اردوهای جهادی علمی، آموزشی و عمرانی فعالیت دارند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت؛ محمد حاتمی ظهر امروز در آیین تجلیل از داشجویان بسیجی فعال در اردوهای جهادی اظهار کرد: تابستان امسال پنج اردوی جهادی با محوریت عمرانی، آموزشی، تدریس مومنانه و هنری برگزار شد و دانشجویان شرکت‌کننده در این اردوها ضمن حضور در مناطق کمتر برخوردار تربت‌حیدریه، به روستاهای محروم نیز اعزام و خدمات خود را در حوزه‌های یاد شده، ارایه کردند.

 

وی تصریح کرد: اکنون بالغ بر چهار هزار و ۲۰۰ نفر دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند که هزار نفر از این تعداد، دوره تحصیلات تکمیلی را می‌گذرانند.

 

حاتمی اضافه کرد: این آمار بیانگر آن است که ۳۰ درصد تحصیلات آموزش عالی این خطه بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی استوار می‌باشد.

 

در این آیین از ۵۰ نفر دانشجوی بسیجی شامل ۳۰ نفر دانشجوی جهادی، ۱۰ نفر دانشجوی فعال در بازارچه خلاق و ۱۰ نفر دانشجوی فعال فرهنگی تجلیل شد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه توسعه خدمات درمانی تربت‌حیدریه با سرمایه‌گذاری گسترده گرامیداشت شهدا یک جهاد مستمر است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort